Antena 3 CNN Externe Coreea de Nord: Urmaşul lui Kim Jong-il apare în public

Coreea de Nord: Urmaşul lui Kim Jong-il apare în public

Coreea de Nord: Urmaşul lui Kim Jong-il apare în public
Sursa foto: kim jong il
21 Apr 2010   •   19:51


Un ziar japonez a publicat o fotografie a unui bărbat despre care pretinde că este moştenitorul liderului nord coreean Kim Jong-il. Publicaţia Mainichi a publicat o fotografie a unui bărbat bine îmbrăcat alături de liderul nord coreean în timpul unei vizite la o fabrică siderurgică în provincia Hamgyong, în martie.
Kim Jong-un este cotat ca fiind cel care va prelua funcţia de la tatăl său, despre care unii experţi susţin că suferă de efectele unui atac cerebral ce a fost agravat de diabet, dar şi de problemele la rinichi şi inimă.
Oricum despre cel de-al treilea fiu se ştiu foarte puţine, iar cele mai recente fotografii confirmate ale lui Kim Jong-un au fost făcute la începutul adolescenţei. Acum, acesta considerat a fi aproape de 30 de ani, iar media de stat din Coreea de Nord i-au crescut gradual profilul în ultimele 18 luni, după ce ceilalţi doi fraţi par a fi căzut în dizgraţie.
Kim Jong-un a organizat săptămâna trecută focurile de artificii de-a lungul râului Taedong din Phenian pentru a marca "Ziua Soarelui," a 98-a aniversare a naşterii lui Kim Il-sung, fondatorul naţiunii şi tatăl lui Kim Jong-il.
Evenimentul a fost estimat la 5.4 milioane de dolari.
În această săptămână, China, cel mai apropiat aliat al Coreii de Nord, a prezis că Phenianul se va confrunta cu lipsa alimentelor din cauza recoltei proaste de anul trecut .
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Jong Il Coreea de Nord
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close