Antena 3 CNN Externe Corlăţean, felicitat de ministrul britanic de Externe, William Hague, pentru numirea sa ca ministru

Corlăţean, felicitat de ministrul britanic de Externe, William Hague, pentru numirea sa ca ministru

Corlăţean, felicitat de ministrul britanic de Externe, William Hague, pentru numirea sa ca ministru
Sursa foto: Foto: AP/ Agerpres
14 Aug 2012   •   17:47

Ministrul britanic de Externe, William Hague, i-a trimis omologului român, Titus Corlăţean, o scrisoare de felicitare pentru numire, subliniind, în acelaşi timp, importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă principiului conform căruia actorii politici trebuie să respecte independenţa CC.
   
"Ministrul britanic de Externe, William Hague, i-a trimis domnului Titus Corlăţean o scrisoare de felicitare pentru numirea sa ca ministru de Externe. În acest document, oficialul britanic a reamintit angajamentul Londrei în ceea ce priveşte sprijinul acordat României în eforturile de reformare a sistemului de justiţie şi în lupta împotriva corupţiei în interiorul Mecanismului de Cooperare şi Verificare", se arată într-un comunicat al ambasadei Marii Britanii, citat de Mediafax.

"William Hague a subliniat importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă principiului conform căruia toţi actorii politici din România trebuie să respecte litera legii şi independenţa Curţii Constituţionale", mai este precizat în comunicat.
   
Corlăţean a depus, în urmă cu o săptămână, jurământul de învestitură în funcţia de ministru de Externe.
   

×
Subiecte în articol: Titus Corlăţean
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close