Antena 3 CNN Externe Reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2020

Reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2020

Cristiano Ronaldo este autorul unui nou moment controversat la EURO 2020, după ce a aruncat cu banderola de căpital pe jos, în repetate rânduri, la finalul meciului pierdut de campioana europeană din 2016 cu 1-0.

Reacția furioasă a lui Cristiano Ronaldo după eliminarea de la EURO 2020
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    28 Iun 2021   •   17:03

Campionii europeni en-titre au fost învinși cu 1-0 de Belgia la Sevilla, în urma unui gol uimitor a lui Thorgan Hazard, spre finalul primei reprize.

Una peste alta, a fost o întâlnire incredibil de frustrantă pentru selecționata Portugalia, iar talismanul Cristiano Ronaldo a avut o ieșire nervoasă foarte controversată după fluierul final.

El a fost surprins cum a aruncat cu banderola, în careul adversarilor, în timp ce fundașii celebrau calificarea împreună cu portarul Belgiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totodată, în timp ce se îndrepta spre tunel, atacantul de la Juventus - care a care nu a putut să treacă de apărarea experimentată a Belgiei - a aruncat banderola de căpitan pe gazon, iar apoi a lovit-o cu piciorul.

Incidentul a fost surprins de un fan care a fost prezent pe arena Estadio de la Cartuja.

După ce Ronaldo a dat cu șutul în banderolă, un membru al personalului a ridicat-o și apoi a încercat să-l consoleze pe golgheterul Portugaliei.

Câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a răspuns cu un alt gest de frustrare înainte de a coborî în tunel.

Acesta a fost cel mai probabil ultimul meci de EURO pe care l-a jucat Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, care se va retrage cel mai probabil până la următoarea ediție a competiției.

Starul lui Juventus a făcut istorie pentru naționala Portugaliei, după ce a înscris în tricoul acesteia 109 goluri și după ce a ridicat deasupra capului trofeul EURO 2016.

×
Subiecte în articol: Euro 2020
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close