Antena 3 CNN Externe Cum arată Catedrala Notre-Dame, după incendiul devastator - FOTO

Cum arată Catedrala Notre-Dame, după incendiul devastator - FOTO

Cum arată Catedrala Notre-Dame, după incendiul devastator - FOTO
16 Apr 2019   •   14:09

Incendiul care s-a declanşat luni după-amiază târziu şi a devastat o parte din catedrala Notre-Dame din Paris este "stins" în totalitate, a anunţat marţi cu puţin înainte de ora 10:00 (08:00 GMT) purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri.

Catedrala Notre-Dame de Paris a fost desfigurată, dar nu s-a surpat total, în urma intervenţiei pompierilor, care au reuşit să controleze flăcările şi să salveze structura edificiului, pe care Emmanuel Macron a promis să-l ”reconstruiască”.

”Au fost necesare mai multe ore pentru a se stinge flăcările, care au alimentat temerea, la un moment dat, că ”structura se va surpa”, a declarat locotenent-colonelul Gabriel Plus, un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris.

Cu toate acestea, ”bianţul este dramatic”, a adăugat el, după care a precizat că ”ansamblul acoperişului este sinistrat, ansamblul şarpantei este distrus, o parte a boltei s-a prăbuşit, săgeata nu mai există”.

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Povestea impresionantă a catedralei Notre Dame din Paris

Citește și: Incendiu la Notre Dame. Un preot român, detalii cutremurătoare despre Sfânta Coroană de Spini a Mântuitorului care se găsește la Notre Dame

Citește și: Soțul Salmei Hayek a promis 100 de milioane de euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Citește și: Primele imagini din interiorul Catedralei Notre-Dame au apărut: ”E mai puțin teribil decât am crezut” - VIDEO

Citește și: Emmanuel Macron promite: „Vom reconstrui Notre-Dame”

×
Subiecte în articol: catedrala catedrala Notre-Dame
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close