Antena 3 CNN Externe Ducesa de Cambridge nu a văzut-o pe fiica lui Harry şi Meghan

Ducesa de Cambridge nu a văzut-o pe fiica lui Harry şi Meghan

Ducesa de Cambridge a fost întrebată, vineri, pe această temă de jurnaliştii care o însoţeau pe prima doamnă a SUA, Jill Biden, cu prilejul vizitei pe care au făcut-o la o şcoală pentru copii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfăşoară Summitul G-7.

Ducesa de Cambridge nu a văzut-o pe fiica lui Harry şi Meghan
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    11 Iun 2021   •   22:45

Venirea pe lume a fetiței prințului Harry și a lui Meghan Markle a adus mare bucurie în familia regală, lăsând deoparte controversele apărute în urma publicării numelui acesteia.

Cu prilejul vizitei pe care a făcut-o la școală pentru copiii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfășoară Summitul G-7, Ducesa de Cambridge a fost întrebată despre nepoata ei.

Aceasta a declarat că deocamdată nu a cunoscut-o pe micuța Lilibeth, dar abia așteaptă să o întâlnească. De asemenea, Kate i-a transmis și un mesaj nepoatei sale. „Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd. Sper să fac acest lucru curând”, a răspuns Kate. Potrivit acesteia, ducesa nu a văzut-o pe fiica lui Harry prin apel video.

Fetiţa, al cărei nume este un omagiu adus străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi mamei lui Harry, regretata prinţesă Diana, a venit pe lume pe 4 iunie şi a avut la naştere 3,48 de kilograme.

Naşterea a avut loc după un an tumultuos al cuplului, care s-au retras din îndatoririle regale şi s-au mutat în SUA pentru a avea vieţi mai independente, dar rareori au ieşit din atenţia publică.

Lilibeth Diana este prima strănepoată a reginei care se naşte în afara Marii Britanii şi este al doilea copil al ducilor de Sussex, după Archie, în vârstă de doi ani.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close