Antena 3 CNN Externe "Gândul că am jucat un rol macabru în această tragedie e copleşitor". Interviu realizat cu autorii farsei de la spitalul în care era ducesa de Cambridge

"Gândul că am jucat un rol macabru în această tragedie e copleşitor". Interviu realizat cu autorii farsei de la spitalul în care era ducesa de Cambridge

"Gândul că am jucat un rol macabru în această tragedie e copleşitor". Interviu realizat cu autorii farsei de la spitalul în care era ducesa de Cambridge
de O.P.    |    11 Dec 2012   •   06:35

Realizatorii farsei ce i-a adus moartea asistentei care o îngrijea pe Ducesa de Cambridge au hotărât să rupă tăcerea şi au acordat un interviu extrem de emoţionant, în care şi-au cerut scuze pentru tragedie. La câteva ore după farsa, în care Mel Greig şi Michael Christian s-au dat drept Regina Elisabeta a doua şi Prinţul Charles pentru a afla detalii despre starea de sănătate a Ducesei, asistenta, care le-a căzut victimă, a fost găsită fără suflare în apartamentul său.

Realizatorilor emisiunii radio nu le-a venit sa creada ca ceea ce trebuia sa fie o gluma nevinovata s-a transformat într-o tragedie. Cei doi au sunat saptamâna trecuta la spitalul unde Kate era internată, s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Charles şi au cerut-o la telefon pe soţia prinţului William.

Asistenta care le-a răspuns şi le-a făcut legătura cu infirmiera personală a lui Kate s-a sinucis la câteva zile după farsă.

Marcaţi profund de această întâmplare, cei doi riscă să rămână şi fără loc de muncă. Deocamdată, emisiunea lor a fost suspendată.

Între timp, ameninţările cu moartea continuă să sosească pe adresele celor doi DJ.

Reprezentanţii staţiei de radio australiene susţin că au încercat în nenumărate rânduri să contacteze conducerea spitalului, pentru a vorbi despre farsa făcută înainte să o difuzeze pe post, însă nu le-a răspuns nimeni.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close