Antena 3 CNN Externe Imagini cutremurătoare cu oamenii lui Putin, în campanie de imagine, care duc sicriele cu ucrainenii ucişi acasă

Imagini cutremurătoare cu oamenii lui Putin, în campanie de imagine, care duc sicriele cu ucrainenii ucişi acasă

Evgheni Prigojin, fondatorul trupei de mercenari Wagner Group din Rusia, a publicat o înregistrare video care arată ceea ce el a spus că sunt sicrie cu trupurile unor soldați ucraineni care sunt repatriate pe teritoriul deținut de Kiev.

Imagini cutremurătoare cu oamenii lui Putin, în campanie de imagine, care duc sicriele cu ucrainenii ucişi acasă
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    04 Mar 2023   •   19:36

În videoclip, Evgheni Prigozhin, îmbrăcat în echipament militar complet, a spus:

„Trimitem un alt transport de luptători ai armatei ucrainene acasă. Au luptat cu curaj și au pierit. De aceea, ultimul camion îi va duce înapoi în patria lor”.

Imaginile arată bărbați în uniformă care bat în cuie sicrie de lemn și le încarcă într-un camion.

Evgheni Prigozhin, al cărui Grup Wagner a condus asaltul de luni de zile al Rusiei asupra orașului Bakhmut din estul țării, a lăudat în mod repetat armata ucraineană ca fiind un adversar demn și capabil.

În ajunul Anului Nou, un organ de presă legat de Evgheni Prigozhin a publicat imagini cu șeful Wagner vizitând prizonierii de război ucraineni și oferindu-le mandarine, promițând să îi returneze Ucrainei prin intermediul unui schimb de prizonieri cât mai curând posibil.

Citeşte: Mărturii teribile ale militarilor care luptă în Ucraina | Voluntar român, despre tactica lui Putin: "Nu îi pasă câţi mor, este un măcel uşor, continuu"

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close