Antena 3 CNN Externe Joe Biden ar fi adormit la summitul COP26. Donald Trump a reacționat cu rapiditate

Joe Biden ar fi adormit la summitul COP26. Donald Trump a reacționat cu rapiditate

Președintele Statelor Unite ale Americii a fost surprins de camere în timp ce pare să fi ațipit. Totuși, jurnaliștii americani i-au acordat prezumția de nevinovăție, spunând că poate doar își odihnea ochii. În schimb, fostul lider american Donald Trump a reacționat rapid, ironizându-l pe Biden.

Joe Biden ar fi adormit la summitul COP26. Donald Trump a reacționat cu rapiditate
Sursa foto: Colaj Twitter/ Insider Paper+ Facebook
de Cerasela Stafie    |    02 Noi 2021   •   22:48

Incidentul s-a petrecut luni, înainte de propriul discurs. Joe Biden părea că a adormit în timp ce îl asculta pe Eddie Ndopu, un activist pentru drepturile persoanelor cu dizabilități. Acesta avertiza că încălzirea globală amenință „abilitatea noastră de a cultiva alimente și chiar de a supraviețui”.

Camerele l-au surprins în această postură pe liderul american pentru aproximativ 30 de secunde. Ulterior, cineva a venit să-i șoptească ceva la ureche.

Mai multe înregistrări au ajuns deja pe rețelele de socializare. Reacția lui Donald Trump nu a întârziat nici ea să apară. 

Din punctul de vedere al fostului președinte, secvenţa cu Biden aţipind la summit demonstrează că, de fapt, acesta nu crede cu adevărat că schimbările climatice chiar reprezintă o ameninţare.

''Nici măcar Biden nu a putut rezista să asculte atâtea despre Farsa Încălzirii Globale, a şaptea cea mai mare Farsă în America, urmată îndeaproape de Farsa Alegerilor Prezidenţiale 2020, Rusia, Rusia, Rusia, Ucraina, Ucraina, Ucraina, Farsa Impeachment #1, Farsa Impeachment #2 şi, desigur, concluzia de 'ne-coluziune' din Raportul Mueller'', scrie Trump într-un mail, potrivit New York Post.

''Biden a plecat în Europa spunând că Încălzirea Globală este cea mai înaltă prioritate a sa, şi apoi imediat a adormit, ca să-l vadă lumea întreagă şi inclusiv Conferinţa. Nimeni care este cu adevărat entuziasmat şi crede într-un subiect nu va adormi vreodată!'', a adaugăgat acesta.

Trump l-a poreclit pe Biden „Sleepy Joe” încă din timpul campaniei prezidențiale din 2020 și l-a acuzat că este „inapt” mental. Biden împlinește 79 de ani luna aceasta și este cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite ale Americii.

 

×
Subiecte în articol: Joe Biden Donald Trump COP26 adormit
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close