Antena 3 Externe Legile pe care Regina Elisabeta are voie să le încalce

Legile pe care Regina Elisabeta are voie să le încalce

17 Oct 2017   •   16:57
Legile pe care Regina Elisabeta are voie să le încalce
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com

Regina Elisabeta a II-a se are dreptul să nu urmeze toate legile. Aceasta poate porni un război și nu este nevoită să plătească taxe, potrivit one.ro.

Nu trebuie să ţintă cont de limita de viteză, însă, până acum nu a abuzat de această putere.

Nu are nevoie de permis de conducere și nu este necesar nici să ia lecţii sau să treacă vreun test. 

Nu are nevoie de paşaport. Regina Elisabeta este una dintre puţinele persoane care nu are nevoie de un act de identitate oficial.

Are dreptul să vandalizeze orice proprietate. În cazul unei urgenţe, Regina are dreptul de a sparge, de a pătrunde sau de a distruge orice proprietate.

Nu este nevoită să plătească taxe. Toţi cetăţenii din Marea Britanie plătesc taxe în funcţie de câştiguri. Regina însă este o excepţie a acestei legi. Cu toate astea, în mod voluntar, a plătit taxe încă din 1992.

Poate porni un război. Din punct de vedere tehnic, Regina Elisabetha poate declara război oricărei ţări în orice moment. 

Nu poate fi dată în judecată. De asemenea, aceasta are dreptul de a nu depune mărturie în faţa Curţii şi, bineînţeles, nu poate fi urmărită penal.

Protejează toţi copiii. Practic, are dreptul de a lua copilul oricărei persoane.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close