Antena 3 CNN Externe Noul avion al lui Putin concurează cu aeronavele şeicilor arabi. Mobila din interior este luxuriantă şi este decorată cu aur şi nestemate

Noul avion al lui Putin concurează cu aeronavele şeicilor arabi. Mobila din interior este luxuriantă şi este decorată cu aur şi nestemate

Noul avion al lui Putin concurează cu aeronavele şeicilor arabi. Mobila din interior este luxuriantă şi este decorată cu aur şi nestemate
30 Mar 2015   •   12:56

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea la dispoziţie o nouă fortăreaţă zburătoare, care a costat peste 86 de milioane de dolari.
De fapt, s-au construit două astfel de avioane identice, pentru ca liderul de la Moscova să poată beneficia oricând are nevoie de acest mijloc de transport exclusivist.

Noul avion va putea fi folosit la sfârşitul acestui an, fiind acum în stadiul de finisaj.
Câteva fotografii cu interiorul aeronavei prezidenţiale au fost deja date publicităţii şi se poate remarca luxul din interior: dormitor de cinci stele, bucătărie complet echipată, holuri, săli de şedinţă şi o sală de fitness.

Masa sălii de şedinţe este fabricată dintr-un lemn special, cu inseraţii din aur şi pietre preţioase. De-o parte şi de cealaltă sunt aşezate fotolii.
Dormitorul principal are un pat king size, iar pereţii sunt decoraţi cu tablouri care înfăţişează peisaje ale iernii ruseşti.

Sala de fitness dispune de mai multe aparate, un sac de box şi o plasmă tv uriaşă.


Sala de lectură sau de întâlniri private este dotată de asemenea cu fotolii din piele albă şi cu inseraţii din aur.


Holul principal, unde este aşezată o canapea pentru oaspeţi sau gărzile de corp ale acestora.


Bucătăria are dimensiuni impresionante şi dispune de un bar cu vinuri alese.


Şi nu în ultimul rând, la bordul aeronavei prezidenţiale se găseşte o baie complet echipată, cu baterii şi robineţi din aur masiv. Chiar şi capacul vasului WC este tot din aur.

După cum susţine presa rusă, acesta ar putea fi cel mai luxos avion construit vreodată pentru un oficial rus, care concurează fără nicio problemă cu celebrele aparate de zbor, deţinute de şeicii arabi.

×
Subiecte în articol: avion prezidential
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close