Antena 3 CNN Externe O tânără a reușit să câştige suficient de mulţi bani pentru a se pensiona la 32 de ani. Oricine poate folosi metoda ei

O tânără a reușit să câştige suficient de mulţi bani pentru a se pensiona la 32 de ani. Oricine poate folosi metoda ei

O tânără a reușit să câştige suficient de mulţi bani pentru a se pensiona la 32 de ani. Oricine poate folosi metoda ei
Sursa foto: Foto: Instagram/emiliarossi
06 Mar 2018   •   16:14

Emilia Rossi a făcut o investiție bine plănuită, când avea numai 25 de ani, iar acum, la 32 de ani, deţine deja patru proprietăţi evaluate la 1,5 milioane de dolari. 

Pe cei care vor să intre în afaceri cu imobiliare, Rossi îi sfătuieşte să cerceteze bine piaţa și să asculte sfaturile experţilor. De asemenea, tânăra consideră că un aspect critic este să ai un bun contabil, mai ales când manageriezi mai multe investiţii.

Primul este de a defini cum arată succesul. Ea a declarat că orice nouă investiţie trebuie să fie bazată pe o strategie pe termen lung.

Rossi consideră că al doilea pas, cel mai dificil, constă în cumpărarea primei locuinţe, dar şi economisirea banilor pentru a face această primă investiţie.

Ea a reinvestit banii proveniţi din închirierea primei proprietăţi în cumpărarea celei de-a doua locuinţe, iar acum, la 32 de ani, deţine deja patru case, potrivit Daily Mail

×
Subiecte în articol: bani proprietati
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close