Antena 3 CNN Externe Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: "Ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte"

Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: "Ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte"

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj emoţionant în a şasea zi de război în Ucraina. 

Olena Zelenska, soţia președintelui ucrainean, mesaj emoționant: "Ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte"
Sursa foto: Instagram.com/olenazelenska
de Silvia Preda    |    01 Mar 2022   •   22:30

"Așa arată Ucraina acum. Iată un videoclip pe care să îl vadă lumea – suntem în război. Din cauza atacului lui Putin, ucrainenii trebuie să-și ducă copiii în pivnițe în fiecare noapte", a scris ea pe Instagram.

Postarea e însoţită de un videoclip care arată amploarea dezastrului.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Ucraina este o țară pașnică. Suntem împotriva războiului și nu am atacat primii. Dar nu vom renunța", a mai transmis Olena Zelenska, adăugând că Ucraina luptă pentru pace.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit cu Olena Zelenska şi au împreună doi copii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vă amintim că în a doua zi a invaziei Rusiei în Ucraina, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că Moscova l-a desemnat drept "inamicul nr.1", iar pe familia sa ca obiectivul numărul 2. 

Ruşii au atacat şi invadat capitala Kiev, cinci oameni au murit în urma unui bombardament

În a şasea zi de război în Ucraina, bombardamentele au continuat în marile oraşe, inclusiv în capitala Kiev, la marginea căreia a ajuns şi "convoiul morţii".

Acesta este format din tancuri, blindate, arme de artilerie sau cisterne cu combustibil şi se întinde pe 60 de kilometri.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close