Antena 3 CNN Externe Povestea româncei șofer de Uber la Londra: „Asta nu e viață. Este prea periculos”

Povestea româncei șofer de Uber la Londra: „Asta nu e viață. Este prea periculos”

Povestea româncei șofer de Uber la Londra: „Asta nu e viață. Este prea periculos”
Sursa foto: Foto: pinterest.com
29 Sep 2017   •   21:43

O femeie din România, care muncește ca șofer de Uber în Londra, spune că viața ei este un calvar și că ar vrea să revină acasă. Femeia spune că nici banii pe care îi câștigă nu îi ajung pentu a se întreține. Povestea româncei a apărut în prestigiosul ziar Financial Times, potrivit libertatea.ro.

„Este prea periculos pentru o femeie să conducă noaptea”, spune românca. Trăiește în capitala britanică de trei ani. „Am plecat din România pentru că iubitul meu visa să vină la Londra, să se realizeze. Când am ajuns, visam și eu la o carieră strălucitoare. Dar nu așa au mers lucrurile. Londra m-a dezamăgit”.

„Londra este un oraș de sclavi. Faci bani cât să trăiești de pe o zi pe alta. Nimic mai mult. Diminețile sunt mereu aceleași. 30% dintre ele sunt pline de furie. Clienții dau vina pe tine și pentru trafic, pentru vreme. Țipă și urlă. Unii dintre ei se poartă de parcă ești proprietatea lor”, a mai spus românca.

Mai mult, femeia spune că este adesea victima unor abuzuri. „Țipă. Devin neciopliți. Dacă devin și agresivi, calc pedala”.

×
Subiecte în articol: romanca sofer Uber Londra
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close