Antena 3 CNN Externe PREA SLABĂ pentru a fi tratată la spital. Strigătul disperat de ajutor al unei actriţe care suferă de ANOREXIE

PREA SLABĂ pentru a fi tratată la spital. Strigătul disperat de ajutor al unei actriţe care suferă de ANOREXIE

PREA SLABĂ pentru a fi tratată la spital. Strigătul disperat de ajutor al unei actriţe care suferă de ANOREXIE
21 Mai 2015   •   12:11

O actriţă din California, care se luptă cu o formă severă de anorexie de peste 10 ani, a lansat un apel disperat de ajutor prin intermediul unui filmuleţ postat pe YouTube, în care descrie situaţia dramatică în care se află, scrie mirror.co.uk.

Rachael Farrokh, în vârstă de 37 de ani, povesteşte în faţa camerei de filmat că primele semne ale bolii au apărut în urmă cu 10 ani, pe sistem nervos, după ce a fost concediată.

Femeia susţine că, la cei 1.70 metri înălţime, abia cântăreşte 19 kilograme şi tocmai din această cauză nici un spital din zona în care locuieşte nu o internează pentru a o trata.

"Am nevoie de ajutor. Sufăr de anorexie. Este o formă severă de anorexie. Mă lupt cu această boală de mult timp. Am nevoie de ajutorul vostru, altfel nu am nici o şansă. Sunt gata să mă fac bine", spune femeia pe filmuleţ.

Soţul femeii, Ron Edmondson, care a renunţat la locul său de muncă pentru a o îngriji, a lansat o pagină de donaţii, arătând că Rachael are nevoie de un tratament specializat.

Rod susţine că suferinţa profundă se află la originea acestei boli şi că, dacă alegem să ignorăm persoanele suferinde, atunci ele vor dispărea.

"Nu vreau ca asta să fie soarta soţiei mele", a spus Ron Edmondson.

×
Subiecte în articol: anorexie
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close