Antena 3 CNN Externe Putin, din ce în ce mai morbid: a transmis salutări morților de pe front, după ce a evocat spânzurarea liderilor europeni

Putin, din ce în ce mai morbid: a transmis salutări morților de pe front, după ce a evocat spânzurarea liderilor europeni

Site-ul televiziunii britanice Sky News semnalează o replică bizară a președintelui rus, Vladimir Putin, în timpul unei întâlniri cu unul dintre guvernatorii regionali. 

Putin, din ce în ce mai morbid: a transmis salutări morților de pe front, după ce a evocat spânzurarea liderilor europeni
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   14:01

Conform sursei citate, Putin a discutat cu guvernatorul din Irkuțk, Igor Kobzev, despre sprijinul pentru soldații care luptă pe frontul din Ucraina și pentru familiile acestora.

Într-o transcriere publicată pe site-ul Kremlinului, Kobzev a spus:

"Avem 192 de cetățeni din Irkutsk decorați cu distincții de stat: ordine, medalii. Dintre aceștia, cel mai tânăr, Erou al Rusiei, este soldatul Eduard Diakonov, care a murit la Mariupol în martie anul trecut. El s-a aruncat peste o grenadă, salvându-i pe camarazii săi (...) Pentru noi, toți sunt eroi, sunt în memoria noastră, în inimile noastre."

Potrivit transcrierii, Putin a replicat: "Salutați-i pe toți".

Citește și: Filmul atacului cu drone și rachete de la Odesa, prin care Rusia a vrut să se răzbune pentru atacul de la "Podul lui Putin"

Este cea mai recentă remarcă morbidă a liderului de la Kremlin, după ce acesta a evocat spânzurarea liderilor din statele europene, pentru a argumenta dependența de Washington a țărilor respective.

Putin vorbește despre  "spânzurarea liderilor europeni"

Acest din urmă moment a fost difuzat duminică la televiziunea rusă de stat.

"Dacă li se spune mâine: 'Am decis să vă spânzurăm pe toți, ei vor întreba un singur lucru, plecându-și ochii: Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?'

Dar cred că asta va fi un fiasco pentru ei, pentru că este foarte puțin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă", a ironizat Vladimir Putin.

În același material televizat, liderul rus a spus că militarii săi vor analiza armele NATO capturate în războiul din Ucrainei și le vor utiliza pentru a-și îmbunătăți propriile sisteme.

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close