Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Igor Dodon, despre implicarea lui Traian Băsescu în politica din Republica Moldova: "Vrabia mălai visează!"

Igor Dodon, despre implicarea lui Traian Băsescu în politica din Republica Moldova: "Vrabia mălai visează!"

Igor Dodon, despre implicarea lui Traian Băsescu în politica din Republica Moldova: "Vrabia mălai visează!"
11 Noi 2016   •   16:17

Republica Moldova stimează independența și integritatea teritorială a României, astfel că și România trebuie să facă la fel, a declarat vineri candidatul socialist prorus la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, Igor Dodon, care a mai spus că a văzut că la "nivel de instituții de stat" din România "au fost trasate unele obiective pentru unirea din 2018".

Întrebat de asemenea de presă despre o eventuală implicare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, în politica din Republica Moldova odată cu obținerea cetățeniei, Igor Dodon a răspuns: "Vrabia mălai visează".

"Nu vor fi nici corăbii pe Bâc, nici Băsescu în politică (în Republica Moldova — n.r.). Mai mult decât atât, am menționat că acordarea cetățeniei domnului Băsescu a avut loc cu încălcarea legislației. Toate avizele din partea instituțiilor care trebuie să se expună au fost avize negative. De aceea noi o să revenim la acest subiect imediat începând cu săptămâna viitoare", a afirmat candidatul socialist prorus.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close