Antena 3 CNN Externe Rivalitatea dintre Putin şi Medvedev, alimentată de două fete frumoase

Rivalitatea dintre Putin şi Medvedev, alimentată de două fete frumoase

Rivalitatea dintre Putin şi Medvedev, alimentată de două fete frumoase
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
17 Iun 2011   •   17:44

Premierul Rusiei, Vladimir Putin şi-a angajat un nou fotograf personal. Nimic special până aici, dar fotograful despre care vorbim este chiar un fotomodel, conform Daily Mail.

Iana Lapikova, o fostă concurentă la Miss Moscova, în vârstă de 25 de ani, a fost confirmată ca fiind unul din fotografii personali ai lui Vladimir Putin.

Dar „nebunia” premierului nu este singulară. Liderul Rusiei, Dmitri Medvedev, a numit de asemenea, aproape în acelaşi timp, un fotograf personal de sex feminin, cel puţin la fel de frumoasă.

Katia Ştukina este a lui Medvedev, iar Iana Lapikova este a lui Putin, dezvăluie tabloidul britanic Daily Mail, care publică mai multe fotografii în diferite ipostaze ispititoare ale celor două femei, una mai sexy decât cealaltă.

Există zvonuri care spun că cei doi lideri au făcut o mişcare de imagine. Încă nu ştie care dintre ei va candida pentru funcţia de preşedinte, dar ambii ar dori să îşi „catalizeze” influenţa şi şarmul pentru a avea cât mai mulet şanse să cucerească electoratul, conform Jurnalul Naţional.

VEZI MAI JOS CUM ARATĂ CELE DOUĂ FOTOGRAFE


×
Subiecte în articol: Dmitri Medvedev Vladimir Putin fete
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close