Antena 3 CNN Externe Un român a distrus mai multe săli de operație după ce a fost internat într-un spital din Italia

Un român a distrus mai multe săli de operație după ce a fost internat într-un spital din Italia

Un bărbat de 50 de ani care a fost internat cu probleme de inimă într-un spital din Italia a vandalizat mai multe săli de operație. Toate intervențiile chirurgicale din spital au fost amânate.

Un român a distrus mai multe săli de operație după ce a fost internat într-un spital din Italia
Sursa foto: Gettyimages | Pool / Pool
de Ioana Mircea    |    23 Oct 2022   •   21:28

Un român în vârstă de 50 de ani, pacient al Spitalului San Bartolomeo din Sarzana, Italia, a vandalizat patru săli de operaţie, în care a intrat, pe timp de noapte şi a descărcat unele dintre extinctoarele care se aflau în unitatea sanitară.

Bărbatul a reuşit să fugă din spital, însă carabinierii au reușit să îl prindă. Nu se cunoaşte încă motivul gestului românului, însă din cauza lui mai multe operaţii au fost amânate, pentru o curăţare temeinică a aparaturii afectate de actul de vandalism.

Românul în vârstă de 50 de ani s-a prezentat joi seară la spitalul San Bartolomeo, reclamând probleme cardiace. Medicii au decis să îl interneze pentru investigaţii suplimentare, însă pe timpul nopţii a ieşit pe fereastra unei băi, a ajuns în zona sălilor de operaţie, unde a descărcat extinctoarele aflate pe holul spitalului.

Bărbatul a fost găsit în zona centrală a localităţii, ascuns printre maşini, având asupra sa unul dintre extinctoare. Autorităţile italiene l-au dus la spitalul de psihiatrie Sant’Andrea din La Spezia.

×
Subiecte în articol: Italia Spitalul San Bartolomeo vandalism
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close