Antena 3 CNN Externe Matteo Salvini, fost ministru de Interne italian, cere castrarea chimică a unui român, care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Matteo Salvini, fost ministru de Interne italian, cere castrarea chimică a unui român, care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Un român din Italia a fost arestat, după ce și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată. Cazul a făcut furori în peninsulă, iar Matteo Salvini, fost ministru de externe italian, cere castrarea chimică.

Matteo Salvini, fost ministru de Interne italian, cere castrarea chimică a unui român, care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată
Sursa foto: Twiiter/ Matteo Salvini
de Cerasela Stafie    |    12 Ian 2022   •   19:40

Polițiștii italieni au descoperit că o tânără a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei, cetățean român. Autoritățile au primit o sesizare cu privire la existența unei familii cu mai mulți minori și o tânără gravidă, în Cerignola, regiunea Foggia

Cercetările au dus la o descoperire teribilă. Fata era însărcinată chiar cu tatăl ei, care o violase.

”Ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie, ” au transmis autoritățile italiene, potrivit Ilgiornale.

Bărbatul a fost reținut pe 4 ianuarie 2022 și rămâne închis, după ce judecătorul a validat reținerea acestuia și a dispus arestarea preventivă.

"Procedura se află în faza de anchetă preliminară și că arestatul, deși există indicii serioase de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura privativă de libertate, nu poate fi considerat vinovat până la condamnarea definitivă", au specificat polițiștii din Foggia.

Evenimentele de la Cerignola au zguduit comunitatea Foggia iar vestea a atras atenția lumii politice. Matteo Salvini a fost unul dintre primii lideri politici care a reacționat cu privire la această poveste.

Într-o postare publicată pe Twitter, fostul ministru de Interne italian nu a folosit prea multe cuvinte pentru a stigmatiza incidentul: „castrarea chimică. Și punct”.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close