Româncă înjunghiată mortal în Italia de un bărbat cu care a avut o relație extraconjugală. "Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Nu se poate să se sfârşească aşa”

24 Noi 2019   •   15:12
Româncă înjunghiată mortal în Italia de un bărbat cu care a avut o relație extraconjugală. "Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Nu se poate să se sfârşească aşa” Foto: pixabay.com

O româncă stabilită în Italia a fost înjunghiată mortal de un bărbat sicilian cu care a avut o relație extraconjungală. 

Bărbatul a avut o atitudine violentă în momentul în care a aflat că tânăra era însărcinată cu copilul lui și i-a și cerut să-și părăsească soția. Neștiind cum să gestioneze situația delicată, bărbatul a înjunghiat-o pe fată în abdomen și apoi a fugit din mașina în care se aflau. Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zona respectivă. 

„Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc. Nu se poate să se sfârşească aşa”, se auzea pe filmare, potrivit Corriere della Serra

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, de 30 de ani, avea o relație de un an cu afaceristul sicilian de 51 de ani, Antonio Borgia, care era căsătorit cu o altă femeie. Se pare că scena teribilă a avut loc după ce femeia i-ar fi spus de copil și l-ar fi amenințat că dacă nu se desparte de soție, îi va spune tot adevărul. 

 

 

Parteneri
x close