Antena 3 Externe Rusia acuză Occidentul că încearcă să se implice în treburile interne ale Rusiei

Rusia acuză Occidentul că încearcă să se implice în treburile interne ale Rusiei

de G.S.    |    03 Aug 2016   •   19:23
Rusia acuză Occidentul că încearcă să se implice în treburile interne ale Rusiei

Occidentul încearcă să influenţeze procesele interne ale Rusiei, susţine purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, informează site-ul agenţiei Tass.

În cadrul unui interviu, Dmitri Peskov a fost întrebat dacă statele occidentale încearcă să intervină în probleme interne ruse, acesta a răspuns: "Nu aş generaliza. Există însă multe exemple ce servesc drept dovadă acestui lucru", adăugând că fiecare caz ar trebui analizat în mod separat.

Washington şi Londra au acuzat în mod repetat Rusia de tentativa de a se amesteca în procesele interne americane şi britanice. Pekov a declarat însă că acesta este "un proces absolut reciproc".

"Diferiţi analişti politici, organizaţii publice din Rusia au acuzat de asemenea Occidentul de amestecare în procesele interne ale Rusiei, de încercarea de a influenţa procesele electorale sau ameninţarea securităţii naţionale. Occidentul eşuează însă în încercarea de a ne convinge că acest lucru nu se întâmplă", a mai spus acesta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close