Antena 3 CNN Externe Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, ar fi fost dus la spital imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali | Reacţia Moscovei: "Este un fake news"

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, ar fi fost dus la spital imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali | Reacţia Moscovei: "Este un fake news"

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, a fost dus de urgenţă la spital, astăzi, imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali. Informaţia a fost însă infirmată de Moscova.

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, ar fi fost dus la spital imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali | Reacţia Moscovei: "Este un fake news"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2022   •   11:16

Autorităţile din Indonezia au anunţat, în această dimineaţă, că ministrul de Externe al Rusiei a acuzat probleme de sănătate imediat ce a ajuns în ţară, motiv pentru care a fost dus de urgenţă la un spital.

Potrivit AP, surse guvernamentale şi medicale au anunţat că oficialul rus primeşte îngrijiri medicale pe insula Bali. De asemenea, aceleaşi surse au precizat că Serghei Lavrov ar suferi de probleme cardiace.

Ulterior, după ce informaţia a fost publicată de mai multe surse, Moscova a reacţionat şi a anunţat că este vorba de un "fake news".

Mai mult, Serghei Lavrov a fost filmat la un hotel din Bali, acolo unde a fost cazat. El a explicat, în acelaşi clip video, că informaţia conform căreia se simte rău este doar un "joc politic".

×
Subiecte în articol: Serghei Lavrov summit G20 Bali
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close