Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi ar fi ieșit de la terapie intensivă, dar rămâne internat într-un spital din Milano

Silvio Berlusconi ar fi ieșit de la terapie intensivă, dar rămâne internat într-un spital din Milano

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a ieșit de la terapie intensivă, dar rămâne internat la spitalul San Raffaele din Milano, unde era tratat pentru o infecție pulmonară cauzată de leucemie cronică.

Silvio Berlusconi ar fi ieșit de la terapie intensivă, dar rămâne internat într-un spital din Milano
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    16 Apr 2023   •   23:15

Reamintim că fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost transportat de urgență la San Raffaele pe 5 aprilie, declanșând speculații că viața sa ar putea fi în pericol și atrăgând un număr mare de rude și prieteni la patul său.

Medicii săi au declarat că Berlusconi suferă de leucemie mielomonocitară cronică (LMC). Aceștia nu au precizat când a fost depistat cancerul, spunând doar că nu este vorba de o boală acută.

În buletinele lor, medicii au spus că starea fostului premier s-a îmbunătățit de la internare.

Astăzi, două surse au declarat pentru Reuters că Silvio Berlusconi ar fi ieșit de la terapie intensivă, dar va rămâne internat la spitalul San Raffaele din Milano.

 Un purtător de cuvânt al spitalului a refuzat să comenteze, informează Mediafax.

Partidul Forza Italia, al lui Berlusconi, face parte din coaliția de dreapta a premierului Giorgia Meloni, deși nu are un rol în guvern.

Starea de sănătate a lui Berlusconi s-a deteriorat în ultimii ani. El a fost operat la inimă în 2016, a avut și cancer de prostată și a fost internat în repetate rânduri în spital de când a contractat COVID-19 în 2020.

„Mult noroc Silvio, prietenul meu!”, a scris pe Twitter vicepremierul Matteo Salvini, un aliat politic al lui Berlusconi, comentând relatarea din Corriere della Sera.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close