Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi plătea din "altruism" tinerele participante la petrecerile lui

Silvio Berlusconi plătea din "altruism" tinerele participante la petrecerile lui

Silvio Berlusconi plătea din "altruism" tinerele participante la petrecerile lui
Sursa foto: Foto:blitzquotidiano.it
17 Mar 2015   •   22:07

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a afirmat că sumele de bani cu care a susţinut, timp de mai mulţi ani, confortul material al unor tinere care participaseră la petrecerile lui au reprezentat o iniţiativă personală "generoasă şi altruistă", scrie EFE.

Informaţia apare în textul unei scrisori, reproduse marţi de ziarele din peninsulă, adresate de veteranul politician fiecăreia dintre cele aproximativ 20 de femei, în decembrie 2013, pentru a le explica faptul că avocaţii i-au recomandat să nu le mai trimită bani.

"În acest moment, deşi au înţeles generozitatea şi altruismul iniţiativei mele, (avocaţii) m-au invitat cu maximă fermitate să nu mai continui acest ajutor economic lunar" "pentru că s-ar putea atribui ajutorului meu şi acceptării lui un scop diferit de cel real", a motivat Berlusconi.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost achitat de acuzaţiile că a întreţinut relaţii sexuale contracost cu o minoră şi că a folosit abuziv funcţia pentru a muşamaliza cazul, de către Curtea de Casaţie, într-o decizie definitivă în dosarul "bunga-bunga".

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close