Antena 3 CNN Externe Silvio Berlusconi se plângea la telefon de femeile care se îndrăgosteau de el: "Asta a fost mereu problema mea"

Silvio Berlusconi se plângea la telefon de femeile care se îndrăgosteau de el: "Asta a fost mereu problema mea"

Silvio Berlusconi se plângea la telefon de femeile care se îndrăgosteau de el: "Asta a fost mereu problema mea"
Sursa foto: Foto:theinternationalchronicles.com
10 Mar 2015   •   12:06

Fostul premier intalian Silvio Berlusconi se plângea la telefon de femeile care se îndrăgosteau de el, arătând că s-a confruntat cu această problemă pe tot parcursul vieţii sale, scrie thelocal.it.

Informaţia apare într-o stenogramă folosită de procurori în dosarul de prostituţie care vizează petrecerile organizate în vilele sale, la care participau dame de companie

Procurorii au publicat mai multe stenograme ale unor conversaţii telefonice pe care Berlusconi le-a avut cu omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, în perioada 2008 - 2009.

Stenogramele prezentate de procurori arată faptul că cei doi discutau adesea despre femeile ce urmau a-i fi prezentate fostului premier, referindu-se la una dintre ele ca fiind "un înger care îl va ajuta cu durerile sale de spate".

Omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cei care au făcut declaraţii în instanţă în dosarul de prostituţie care îl vizează pe Silvio Berlusconi.

"În seara asta am două fete", i-ar fi spus Berlusconi lui Tarantini, într-o convorbire telefonică, referindu-se la o femeie "foarte dulce" din Napoli şi la o tânără de 21 de ani din Brazilia.

În ciuda reputaţiei sale, Berlusconi se plânge la telefon de farmecul pe care îl exercită asupra femeilor.

"Asta a fost mereu problema mea; femeile care se îndrăgostesc. E ceva care m-a urmărit de-a lungul vieţii", îi spunea Silvio Berlusconi lui Gianpaolo Tarantini.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close