Antena 3 CNN Externe SUA. Plantaţie de cannabis, de 30 milioane dolari, descoperită într-un lan de porumb (VIDEO)

SUA. Plantaţie de cannabis, de 30 milioane dolari, descoperită într-un lan de porumb (VIDEO)

SUA. Plantaţie de cannabis, de 30 milioane dolari, descoperită într-un lan de porumb (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Oct 2010   •   15:24

O mare plantaţie de cannabis, cu o valoare estimată la 30 de milioane de dolari, a fost descoperită de poliţişti în mijlocul unui lan de porumb din California. Plantaţia a fost distrusă, dar cei care o cultivau au reuşit să dispară fără urmă.

Aproape 15.000 de fire de cannabis erau plantate cu grijă între rândurile de porumb, la distanţa potrivită pentru a profita de sistemul de irigaţie. Plantaţia interzisă era ascunsă la 800 de metri de cel mai apropiat drum,  la est de San Francisco. Fireşte, toţi localnicii spun că nu ştiau nimic despre ea.

Poliţiştii au găsit, pe câmp, o tabără pentru patru oameni, dar aceştia fugiseră. Anchetatorii au percheziţionat ferma şi i-au încătuşat pe proprietari, dar apoi le-au dat drumul, pentru că nu au găsit nimic suspect. Toate plantele de cannabis au fost smulse pentru a fi distruse. Cantitatea era atât de mare încât n-a putut fi încărcată decât cu ajutorul elicopterelor.

În final, un camion plin până la vârf cu marijuana a părăsit zona, escortat de poliţie. Martorii spun că uriaşul vehicul lăsa în urmă o aromă foarte pronunţată de droguri.



Antena 3

×
Subiecte în articol: cannabis marijuana porumb Politie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close