Antena 3 CNN Externe Supravieţuitor al accidentului aviatic din Rusia: Dormeam când s-a prăbuşit avionul

Supravieţuitor al accidentului aviatic din Rusia: Dormeam când s-a prăbuşit avionul

Supravieţuitor al accidentului aviatic din Rusia: Dormeam când s-a prăbuşit avionul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Iun 2011   •   21:05
Unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Rusia de luni seară a făcut o mărturie cel puţin surprinzătoare. Mai exact, femeia a declarat că dormea în timp ce avionul se prăbuşea. Aceasta a adăugat că supravieţuirea ei este un miracol, conform cotidianului Telegraph.

Femeia de 36 de ani recunoaşte că primul lucru pe care l-a făcut după ce s-a urcat la bord a fost să se acopere cu o pătură. A adormit repede: „Imediat ce am ajuns în aer m-am învelit şi am adormit. Am simţit un şoc puternic când eram încă în somn şi cu coada ochiului am distins o lumină foarte mare. Apoi am auzit o explozie puternică”.

În catastrofa aeriană din nordul Rusiei au murit 44 de oameni după aterizarea forţată a unui avion de pasageri pe o şosea, la doar câţiva kilometri de aeroportul din Petrozavodsk, aproape de graniţa cu Finlanda. Doar opt persoane au supravieţuit accidentului, din care şapte sunt în stare gravă.

Avionul, de tip Tupolev 134, a decolat de la Moscova. La bord se aflau 43 de pasageri, între care mai mulţi copii, şi nouă membri ai echipajului. Aterizarea la Petrozavodsk era programată imediat după miezul nopţii.


Dar aeronava n-a mai ajuns la destinaţie. Pe o ceaţă deasă, s-a prăbuşit pe o şosea din apropierea aeroportului şi a fost imediat cuprinsă de flăcări.



×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close