Antena 3 CNN Externe Theresa May: ”Regatul Unit va continua schimbul de informații cu Statele Unite”

Theresa May: ”Regatul Unit va continua schimbul de informații cu Statele Unite”

Theresa May: ”Regatul Unit va continua schimbul de informații cu Statele Unite”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Theresa May
17 Mai 2017   •   16:01

Premierul britanic Theresa May a afirmat miercuri că Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii vor continua să-şi transmită reciproc informaţii confidenţiale, reacţie ce survine în contextul scandalului din SUA, unde preşedintele Donald Trump este acuzat că la întâlnirea cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a oferit acestuia astfel de informaţii despre gruparea jihadistă Statul Islamic, informează EFE.

”Deciziile privind subiectul discuţiilor pe care preşedintele Trump le poartă cu cei pe care îi primeşte la Casa Albă îi revin preşedintelui Trump”, a spus Theresa May la o conferinţă de presă la Londra. 

”Avem încredere în relaţia specială care ne uneşte cu Statele Unite” şi ”vom continua să lucrăm cu Statele Unite şi vom continua să ne transmitem informaţii, la fel cum facem şi cu alte stat”, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile de securitate şi combaterea terorismului, a adăugat şefa executivului britanic. ”Vom continua să colaborăm şi considerăm că relaţia cu Statele Unite ne permite să fim mai în siguranţă”, a adăugat aceasta. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close