Antena 3 CNN Externe Tragedia care lovește la scurt timp după Super Bowl. Un jucător cunoscut și-a pierdut viața în timpul unei curse Uber

Tragedia care lovește la scurt timp după Super Bowl. Un jucător cunoscut și-a pierdut viața în timpul unei curse Uber

Tragedia care lovește la scurt timp după Super Bowl. Un jucător cunoscut și-a pierdut viața în timpul unei curse Uber
Sursa foto: Foto: Edwin Jackson / Facebook
05 Feb 2018   •   10:57

Edwin Jackson, apărătorul echipei de fotbal american Indianapolis Colts, a încetat din viaţă la vârsta de 26 ani, în urma unui accident rutier produs duminică, informează agenţia EFE.

Jackson călătorea la bordul unui vehicul Uber, pe o autostradă din Indiana, în momentul în care a început să se simtă rău şi i-a cerut şoferului să oprească pe partea dreaptă. Jucătorul a coborât din maşină, împreună cu şoferul acesteia, cei doi fiind loviţi în acel moment de o camionetă, al cărei conducător este suspectat că se afla la volan sub influenţa alcoolului, fiind reţinut în momentul în care încerca să fugă de la locul accidentului.

Atât Edwin Jackson cât şi şoferul vehiculului cu care călătorea, în vârstă de 54 ani, au decedat în urma impactului.

Conducerea echipei Indianapolis Colts a dat publicităţii un comunicat în care îşi exprimă tristeţea pentru dispariţia lui Edwin Jackson, un jucător "iubit de toată lumea" pentru calităţile sale umane şi sportive.

Jackson a evoluat în opt dintre cele 16 partide ale sezonului 2016, ratând însă întregul sezon 2017 din cauza unei accidentări.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: super bowl jucator cursa Uber accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close