Antena 3 CNN Externe Trei fuselaje nou-nouţe de Boeing au "aterizat" pe marginea unui râu din Montana (VIDEO)

Trei fuselaje nou-nouţe de Boeing au "aterizat" pe marginea unui râu din Montana (VIDEO)

Trei fuselaje nou-nouţe de Boeing au "aterizat" pe marginea unui râu din Montana (VIDEO)
08 Iul 2014   •   12:54

Echipe speciale de munctiori din Montana (SUA) se confruntă cu o misiune neobişnuită. Ei trebuie să scoată de pe un versant abrupt, situat pe albia unui râu, trei fuselaje de avion.

Peste 50 de persoane lucrează pentru a ce se mai poate salva din aceste obiecte mari.
Fuselajele verzi, au căzut pe marginea râului Clark Fork, după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, un tren care le transporta la fabrica Boeing din statul Washington a deraiat şi mai multe vagoane au sărit de pe şine.

Două dintre cabinele de zbor sunt parţial scufundate, în vreme ce a treia a rămas înţepenită pe versant. Fiecare fuselaj este parte a unui Boeing 737-800, cu o lungime de 40 de metri.


Accidentul feroviar nu s-a soldat cu victime. Trenul avea în compunere 19 vagoane şi transporta şase fuselaje de Boeing 737. După cum se observă în imagini, trei au căzut în râpă, iar celelalte trei au rămas stabile pe vagoanele marfarului.

Cum era de aşteptat, locul a atras foarte mulţi curioşi. Râul învolburat este o atracţie pentru rafteri, iar acum tot mai mulţi fac popas aici şi se fotografiază cu priveliştea inedită.
 

×
Subiecte în articol: Boeing washington
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close