Antena 3 CNN Externe Un amiral rus și-a omorât soția și copilul cu o tigaie. Copleșit de vină, acesta și-a pus capăt zilelor

Un amiral rus și-a omorât soția și copilul cu o tigaie. Copleșit de vină, acesta și-a pus capăt zilelor

Soția și copilul fostului șef al direcției operaționale al Flotei de Nord a Rusiei, Leonid Lobanov, în vârstă de 86 de ani, au fost găsiți uciși la Sankt Petersburg, conform BBC.

Un amiral rus și-a omorât soția și copilul cu o tigaie. Copleșit de vină, acesta și-a pus capăt zilelor
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    28 Iul 2021   •   18:49

Potrivit informațiilor din presă, Lobanov a devenit principalul suspect al crimei, dar a murit sub șinele unui tren pe 16 iulie.

Cadavrele soției de 84 de ani a amiralului, Nelly Lobanova, și al fiului ei de 56 de ani (în diferite surse se numește Maxim sau Mihail) au fost găsite în seara zilei de 24 iulie într-un apartament cu trei camere de pe strada Butlerova din districtul Kalininsky din Sankt Petersburg, relatează agențiile de știri rusești.

Vecinii, potrivit presei, au sunat-o pe fiica lui Lobanov, în vârstă de 63 de ani, care locuiește în Murmansk, și s-au plâns de un miros puternic neplăcut. 

Ea a cerut poliției să verifice apartamentul.

Cei uciși, potrivit Komsomolskaya Pravda, au fost găsiți pe canapea în lenjerie intimă cu răni de cuțit pe trupurile lor, în proces de descompunere.

Lobanov Jr. a lucrat ca acompaniator, artist și profesor, a scris Kommersant.

Mama lui era gospodină înainte de pensionare.

Potrivit lui Fontanka , s-a stabilit deja că dubla crimă a avut loc nu mai târziu de 16 iulie. 

Principalul departament de investigații al Comitetului de investigație (TFR) din Sankt Petersburg a raportat că a fost deschis un dosar penal în temeiul articolului „uciderea a două sau mai multe persoane”

Femeia și bărbatul au primit „mai multe lovituri de înjunghiere în zona localizării organelor vitale ale capului, gâtului, trunchiului”, a declarat Comitetul de anchetă într-un comunicat. 

Toate acestea deși au fost inițial uciși „cu o tigaie care a fost găsită în apropiere ".

Amiralul a fost lovit de un tren la gara Ruchyi, la trei kilometri de casă, scrie agenția Tass. 

Potrivit Kommersant, a fost nevoie de ceva timp pentru a stabili identitatea decedatului: nu existau documente în buzunarele hainelor sale, dar avea cu el un cuțit.

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close