Antena 3 CNN Externe Un stilist a sfârșit tragic. Omorât în casa lui și lăsat într-o pungă

Un stilist a sfârșit tragic. Omorât în casa lui și lăsat într-o pungă

Un stilist a sfârșit tragic. Omorât în casa lui și lăsat într-o pungă
27 Oct 2019   •   13:55

Un hair-stilist din Columbia a fost omorât la locuința. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-o pungă din plastic, relatează eluniversal.com.co.

Norberto Vargas Lozano, în vârstă de 45 de ani, a fost ucis în casa sa din Caracas, Venezuela. Hair-stilistul a fost lovit în cap cu o bâtă, iar cadavrul său a fost pus ulterior într-o pungă, după cum a i-au spus autoritățile surorii lui Norberto Vargas, Merly Lozano.

”În data de 19 octombrie, Reinaldo, un amic din Venezuela bun prieten cu fratele meu, a mers la casa lui să vadă ce se petrecea. Mi-a spus că luminile erau aprinse în casă, iar ușa era închisă. Apoi a decis să forțeze o fereastă și a simțit un miros foarte puternic. A chemat poliția și când a intrat în casă totul era vraiște. Lipseau tot felul de lucruri, televizorul, haine, bani și valizele pe care le pregătise ca să vină în Columbia. Pe pereți era plin de sânge”, a povestit sora lui Norberto.

Se pare că Norberto Vargas a fost victima unui jaf. Familia acestuia este de părere că hair-stilistul a fost omorât de cineva cunoscut, dat fiind că nu a fost forțată intrarea în casa victimei. 

×
Subiecte în articol: a murit punga
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close