Antena 3 CNN Externe Update: Berlusconi, după ce luat şapte ani de închisoare pentru sex cu o minoră: "Este o ruşine"

Update: Berlusconi, după ce luat şapte ani de închisoare pentru sex cu o minoră: "Este o ruşine"

Update: Berlusconi, după ce luat şapte ani de închisoare pentru sex cu o minoră: "Este o ruşine"
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   21:10
Update 21.10 - Silvio Berlusconi va contesta la instanţa superioară sentinţa Tribunalului din Milano condamnarea la şapte ani de închisoare, relatează pagina online a agenţiei ANSA, potrivit Mediafax.
 
"Condamnarea depăşeşte orice logică", a reacţionat avocatul Niccolo Ghedini. "Noi am spus de doi-trei ani că acest proces nu putea avea loc la Milano", a precizat avocatul.
 
"Vom face apel în termen de 40 de zile", a subliniat Ghedini.
 
"Este o ruşine, este o sentinţă politică, nu are nicio legătură cu justiţia", a reacţionat reprezentanta PdL, Daniela Santanche.
____________________________________________
 
Fostul premierul italian Silvio Berlusconi a fost condamnat, luni, la şapte ani de închisoare în dosarul "Rubygate" şi nu va mai avea dreptul să deţină funcţii publice niciodată, relatează presa italiană.
 
Berlusconi a fost găsit vinovat de sex cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.
 
Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Procurorii ceruseră condamnarea la şase ani de închisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano, pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale contracost cu adolescenta Karima El Maghroug, supranumită de presă drept "Ruby", înainte ca aceasta să aibă 18 ani.
 
În plus, Berlusconi a fost găsit vinovat că, în calitate de premier, ar fi intervenit la poliţie pentru eliberarea din detenţie a adolescentei, minţind că aceasta era nepoata fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak.


 
 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close