Antena 3 Externe VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi

VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi

de L.D.    |    17 Iul 2012   •   18:52
VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi

O înregistrare şocantă arată cum trupul neînsufleţit al lui Muammar Gaddafi este abuzat de rebeli. Materialul video a fost postat pe YouTube, iar demonstranţii par a folosi corpul dictatorului libian pe post de păpuşă de ventriloc, scrie Jurnalul Naţional.

Imaginile au fost filmate pe 20 octombrie 2011, ziua în care Gaddafi a fost capturat şi ucis de rebeli. Acesta a fost împuşcat în oraşul Sirt, unde s-a şi născut. Dictatorul se ascundea într-un canal de scurgere din beton.

Găsit într-un canal, în Sirt, oraşul natal, părea iniţial doar „rănit grav". După care, vestea că a murit a făcut înconjurul lumii. Informaţiile despre ultimele minute din viaţa „câinelui turbat al lumii arabe" (aşa cum l-a poreclit fostul preşedinte al SUA Ronald Reagan) sunt contradictorii. Unele surse din tabăra rebelă susţin că ar fi fost ucis într-un raid NATO, alţii spun că a fost împuşcat în stomac deşi strigase de mai multe ori „Nu trageţi!".

Cert este că dictatorul libian a fost găsit şi ucis pe 20 octombrie 2011 - după opt luni de la începerea revoltelor în ţara nord-africană - în oraşul natal, Sirt, în care se refugiase după ce rebelii au preluat, în august, controlul asupra capitalei Tripoli.

VĂ AVERTIZĂM CA URMEAZĂ IMAGINI ŞOCANTE!!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close