Antena 3 CNN Externe VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi

VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi

VIDEO TERIFIANT: Cum au batjocorit rebelii trupul neînsufleţit al lui Gaddafi
17 Iul 2012   •   18:52

O înregistrare şocantă arată cum trupul neînsufleţit al lui Muammar Gaddafi este abuzat de rebeli. Materialul video a fost postat pe YouTube, iar demonstranţii par a folosi corpul dictatorului libian pe post de păpuşă de ventriloc, scrie Jurnalul Naţional.

Imaginile au fost filmate pe 20 octombrie 2011, ziua în care Gaddafi a fost capturat şi ucis de rebeli. Acesta a fost împuşcat în oraşul Sirt, unde s-a şi născut. Dictatorul se ascundea într-un canal de scurgere din beton.

Găsit într-un canal, în Sirt, oraşul natal, părea iniţial doar „rănit grav". După care, vestea că a murit a făcut înconjurul lumii. Informaţiile despre ultimele minute din viaţa „câinelui turbat al lumii arabe" (aşa cum l-a poreclit fostul preşedinte al SUA Ronald Reagan) sunt contradictorii. Unele surse din tabăra rebelă susţin că ar fi fost ucis într-un raid NATO, alţii spun că a fost împuşcat în stomac deşi strigase de mai multe ori „Nu trageţi!".

Cert este că dictatorul libian a fost găsit şi ucis pe 20 octombrie 2011 - după opt luni de la începerea revoltelor în ţara nord-africană - în oraşul natal, Sirt, în care se refugiase după ce rebelii au preluat, în august, controlul asupra capitalei Tripoli.

VĂ AVERTIZĂM CA URMEAZĂ IMAGINI ŞOCANTE!!





×
Subiecte în articol: rebeli
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close