Antena 3 Externe Vladimir Putin a dezvelit o statuie cu Vladimir cel Mare, la Kremlin. Mesajul transmis este extrem de important

Vladimir Putin a dezvelit o statuie cu Vladimir cel Mare, la Kremlin. Mesajul transmis este extrem de important

de G.S.    |    04 Noi 2016   •   15:06
Vladimir Putin a dezvelit o statuie cu Vladimir cel Mare, la Kremlin. Mesajul transmis este extrem de important
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Președintele rus Vladimir Putin a dezvelit, vineri, o statuie masivă cu Vladimir I al Kievului, cunoscut și ca Vladimir cel Mare sau Vladimir cel Sfânt.

Astfel, acum există un Vladimir în Kremlin și unul în afara Kremlinului, comentează publicația Guardian.

Momentul dedicat Prinuțului Vladimir cel Mare este mai mult un simbol și un apel la ruși să se unească în fața amenințărilor externe, conform oficialilor ruși.

Monumentul are 17 metri înălțime și a stârnit controverse din cauza mărimii sale dar și din cauza faptului că Vladimir cel Mare este considerat un părinte și în Ucraina și în Rusia.

“Astăzi este de datoria noastră să ne unim împotriva provocărilor și amenințărilor contemporane, folosind moștenirea spirituală și tradițiile inestimabile pentru a merge mai departe și pentru a continua parcursul istoric”, a declarat Vladimir Putin, la inaugurarea monumentului.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close