Antena 3 CNN Externe WikiLeaks pregăteşte o nouă BOMBĂ informaţională? Proiectul Special K va fi lansat pe 8 aprilie

WikiLeaks pregăteşte o nouă BOMBĂ informaţională? Proiectul Special K va fi lansat pe 8 aprilie

WikiLeaks pregăteşte o nouă BOMBĂ informaţională? Proiectul Special K va fi lansat pe 8 aprilie
01 Apr 2013   •   13:59

WikiLeaks a anunţat o conferinţă de presă, programată să aibă loc pe 8 aprilie, fapt ce a generat un val de speculaţii privind dezvăiluirea unor noi materiale clasificate sau unele proiecte referitoare la viitorul politic al lui Assange.

Grupul a anunţat "Proiectul Special K" pe Twitter şi a instalat o numărătoare inversă până la evenimentul propriu-zis, care va avea loc la Clubul Naţional de Presă din Washington.

Alte detalii suplimentare nu au fost oferite. Nici pagina web a Clubului de Presă nu a furnizat nicio informaţie asupra acestui eveniment, programat pe 8 aprilie.
Incertitudinile planează în continuare, nu este cunoscut cine va susţine această conferinţă, având în vedere că Julian Assange se află încă în Ambasada Ecuadorului din Londra.

Săptămâna trecută, guvernul de Quito a purtat discuţii cu Partidul Laburist britanic, încercând astfel să se ajungă la o înţelegere în ceea ce priveşte impasul politic actual. În luna iunie, a anului trecut, Assange s-a refugiat în ambasada ecuadoriană din Londra, unde a cerut azil, de teama unei eventuale extrădări în Suedia.
Julian Assange are de înfruntat acuzaţii de viol, imputate de autorităţile de la Stockholm, într-un caz ce are foarte multe semne de întrebare.

Posibilii înlocuitori ai lui Assange, în postura de gazdă, sunt Kristinn Hrafnsson, jurnalist de investigaţii islandez sau activistul WikiLeaks, Jacob Appelbaum, care a mai reprezentat această organizaţie în trecut.

Cele mai multe speculaţii se fac pe marginea partidului lui Assange, lansat luna trecută şi care trebuie să adune cel puţin 500 de adeziuni pentru a fi înregistrat oficial de Comisia Electorală Australiană, în vederea participării la alegerile din septembrie.
Există şi voci care susţin că vor avea loc noi dezvăiluri, care vor expune secrete guvernamentale pe plan global.

×
Subiecte în articol: washington
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close