Antena 3 High Tech Facebook va fi interzis vreme de o lună în această țară. Nimeni nu va putea accesa rețeaua

Facebook va fi interzis vreme de o lună în această țară. Nimeni nu va putea accesa rețeaua

29 Mai 2018   •   14:50
Facebook va fi interzis vreme de o lună în această țară. Nimeni nu va putea accesa rețeaua

Utilizatorii Facebook din Papua Noua Guinee pot aștepta la blocarea vreme de o lună întreagă a accesului la rețeaua de socializare, pentru ca Departamentul de comunicații și tehnologia informației să efectueze cercetări și analize ale utilizării acestuia.

Ministrul comunicatiilor, Sam Basil, a declarat ca inchiderea ar permite departamentului și Institutului Națtional de Cercetare sp efectueze cercetări suplimentare privind modul in care rețeaua socială a fost utilizată de utilizatori.

"Timpul va permite colectarea de informații pentru a identifica utilizatorii care se ascund în spatele conturilor false, utilizatorii care încarcă imagini pornografice, utilizatorii care publică informații false și înșelătoare pe Facebook pentru a fi filtrați și eliminați.Acest lucru va permite oamenilor autentici cu identități reale să folosească în mod responsabil rețeaua socială", a spus dl Basil.

Ministrul a spus că departamentul ar putea să analizeze mai bine impactul pozitiv pe care l-ar avea asupra populației în timpul închiderii de o lună și să cântărească impactul progresului fără sau cu utilizarea acestuia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close