Antena 3 CNN High Tech Utilizatorii Facebook și Instagram din Europa vor putea cumpăra abonament pentru conținut fără publicitate | Prețul lunar pentru a scăpa de reclame

Utilizatorii Facebook și Instagram din Europa vor putea cumpăra abonament pentru conținut fără publicitate | Prețul lunar pentru a scăpa de reclame

Abonamentul lunar pentru a folosi Facebook și Instagram fără publicitate ajunge în Europa.

Utilizatorii Facebook și Instagram din Europa vor putea cumpăra abonament pentru conținut fără publicitate | Prețul lunar pentru a scăpa de reclame
Sursa foto: Hepta I Zuma Press / Angga Budhiyanto
de Ştefan Petrică    |    30 Oct 2023   •   16:01

Pentru cei care nu se vor abona, totul va rămâne așa cum este acum.

Pentru abonați, costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web sau de 12,99 euro pe lună pe iOS și, respectiv, Android.

Un abonament lunar pentru a utiliza Facebook și Instagram fără publicitate.

Meta anunță sosirea acestei noutăți în Europa: "Credem cu tărie într-un internet fără reclame susținut de reclame și vom continua să oferim acces gratuit la produsele și serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete.

Citește șiO mare companie anunță concedieri masive. Mii de angajați își vor pierde locul de muncă

Ne angajăm să păstrăm informațiile oamenilor private și sigure, în conformitate cu reglementările noastre și cu Regulamentul UE privind protecția datelor”.

Alternativ, utilizatorii vor putea continua să folosească platformele în mod gratuit, însă cu reclame pe care algoritmii le consideră potrivite.

"În funcție de alegerea de a activa abonamentul de pe web sau de pe mobil", explică Meta, "costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web, respectiv 12,99 euro pe lună pe iOS și Android.

Indiferent de locul în care se face achiziția, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook și Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului.

Până la 1 martie 2024, abonamentul inițial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului.

Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar conectat la Centrul de gestionare a conturilor de utilizator se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru abonamentele subscrise pe web și de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS și Android".

Abonamentul fără publicitate va fi disponibil pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani. Potrivit presei italiene, data la care se va introduce noutatea este 6 noiembrie.

×
Subiecte în articol: Facebook Meta Instagram publicitate reclame
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close