Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Cristina Demetrescu, despre evoluția COVID-19 în România. Iohannis, Orban și Curtea Constituțională a României, guvernate de ”doi malefici”

Astrologul Cristina Demetrescu, despre evoluția COVID-19 în România. Iohannis, Orban și Curtea Constituțională a României, guvernate de ”doi malefici”

Astrologul Cristina Demetrescu a interpretat evoluția pandemiei Covid-19 și efectele sale din perspectivă astrologică. Ea a explicat că „toate țările sunt guvernate de aceleași stele”, ceea ce înseamnă că „noi primim aceleași influxuri astrale”, dar că diferența dintre națiuni rezultă din „felul în care cei care au putere gestionează toată această situație”.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre evoluția COVID-19 în România. Iohannis, Orban și Curtea Constituțională a României, guvernate de ”doi malefici”
Sursa foto: Antena3
de Cristina Tudorache    |    21 Iul 2020   •   18:32

„Stelele sunt de vină, nu-i așa? Să dăm vina pe univers! Un an inedit, complicat, cu foarte multe provocări. Ne provoacă pe fiecare să gestionăm – adică putem să gestionăm noi sau pot să gestioneze alții, cumva, pentru noi. Pentru că stelele se așază la fel, universul este la fel pentru toți. Adică toate țările sunt guvernate de aceleași stele, noi primim aceleași influxuri astrale.”, a susținut Cristina Demetrescu la B1 Tv.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre cum va evolua pandemia Covid-19

Pentru fiecare țară în parte – România, oricare altă țară – stelele acestea se așază și ele pe niște case astrologice mai bune sau mai puțin bune. Diferența între țări este felul în care cei care au putere gestionează toată această situație, ori la noi zona aceasta politică arată ca un pendul. Se trece dintr-o extremă, în cealaltă. După luna mai, când a intervenit perioada de relaxare, a retrogradat și Jupiter. Jupiter este o planetă care este prinsă în această matrice astrală a pandemiei, împreună cu alte două planete foarte grele cu care se întâlnește foarte rar, dar este și o planetă care guvernează legile, justiția, felul în care o lege poate să se dea prost”, a afirmat astrologul Cristina Dumitrescu.

Președintele, Guvernul, Orban și Curtea Constituțională a României, guvernate de ”doi malefici”

„Dincolo de lucrul acesta, Jupiter acesta, care este legat de legi, își încetează retrogradarea undeva în luna septembrie, și am văzut în ultima perioadă, tocmai pentru că pe zona puterii, acolo unde se află Președintele, Guvernul, primul-ministru, dar și, mai nou, lucru pe care eu nu prea l-am luat în calcul până acum, Curtea Constituțională, avem doi malefici. Sunt Luna Neagră și Marte, care vor sta foarte multă vreme. Este vorba despre Zodia Berbecului, care este zodia lucrurilor noi și a lucrurilor cu care nu este nimeni obișnuit, pentru că nu au mai fost. Este vorba despre gestionarea acestei situații”, a adăugat Cristina Demetrescu.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu pandemia evolutie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close