Antena 3 CNN Horoscop Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din această zodie sunt mereu sortiți eșecului

Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din această zodie sunt mereu sortiți eșecului

Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din această zodie sunt mereu sortiți eșecului
Sursa foto: Foto: Pixabay,com
14 Aug 2017   •   16:31

Orgoliul, visele irealizabile și singurătatea fac ca unele zodii să aibă parte toată viața de un destin potrivnic și nefericit.

Sunt însă unele semne zodiacale care par să aibă mereu ghinion. Iată însă care sunt cele mai blestemate zodii.

Vărsător

Mândria unui Vărsător nu are limite. Ei sunt mândri chiar și de defectele lor! Aceștia sunt atât de încătâțânați atunci când vine vorba de luarea unei decizii, încât vor lua acea decizie chiar dacă îi rănește pe cei din jurul lor. Ei cred că au dreptate întotdeauna și de aceea rănirea persoanelor dragi nu pare un lucru atât de grav pentru aceștia. Spiritul lor independent și aventuros le va aduce eșecul, deoarece nu vor ține cont de părerea nimănui. Ei vor fi sortiți unei vieți singuratice și triste. Deși pe alte planuri vor reuși, încăpățânarea și mândria le vor aduce o soartă blestemată.

Pești

Peștii au o inimă de aur și vor mereu să între în grațiile tuturor. Însă ei se pot lăsa pradă părerii celorlalți și pot începe să se îngrijoreze despre ce spun ceilalți rău despre ei. Aceștia își fac mereu griji de ce spun greșit sau de cum pot ceilalți să le interpreteze vorbele și intențiile. Cel mai mare defect al Peștilor este că sunt prea sensibili, fapt ce le va aduce un destin nefericit. Aceștia nu vor înceta să fie dezamăgiți de ceilalți și deseori așteptările lor supraestimate îi vor răni.

Mai multe pe divahair.ro.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop semne zodiacale varsator
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close