Antena 3 CNN Horoscop 20 de ciudățenii despre zodii și horoscop! Ce înseamnă, de fapt, "Mercur retrograd"

20 de ciudățenii despre zodii și horoscop! Ce înseamnă, de fapt, "Mercur retrograd"

O listă cu 20 de ciudățenii despre zodii și horoscop la care nu te-ai fi gândit.

20 de ciudățenii despre zodii și horoscop! Ce înseamnă, de fapt, "Mercur retrograd"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    24 Oct 2020   •   14:15

Este în natura umană să ne dorim să cunoaștem cât mai multe lucruri despre noi. Iar astrologia, știință care studiază alinierea planetelor și cum afectează această viețile noastre, oferă multe informații și detalii celor care își doresc să-și cunoască un pic din viitor.

Este un domeniu vast care se întinde pe aproape 2000 de ani de istorie. Acest lucru vine la pachet cu o serie de ciudățenii și bizarerii pe care mulți dintre noi nu le știam și la care nici nu ne-am fi gândit.

Mai jos găsești o lista a celor mai trăznite lucruri pe care nu le știai despre zodii și horoscop:

1. Nativii din Rac sunt cei mai periculoși oameni

O analiză a FBI arată că nativii din zodia Rac au cele mai multe arestări la activ și, de multe ori, și infracțiunile comise de aceștia sunt mai grave.

2. Cel mai vechi horoscop are peste 2400 de ani

Cel mai vechi horoscop a fost datat 28 Aprilie, anul 410, I.H. Acel moment este considerat și începutul astrologiei.

3. Leii merg cel mai des la sala

Un studiu făcut în UK arată că femeile din zodia Leu arată o disponibilitate de a merge la sala de 2 ori mai mare decât a femeilor din alte zodii.

4. În Japonia, oamenii cred în grupa de sânge și nu în zodie

În loc de semnele astrologice, japonezii atribuie trăsături de caracter în funcție de grupa sanguină. Așa că se poate întâmpla ca cineva să te intrebe ce grupă de sânge ai.

5. Fecioarele sunt discriminate pentru firea dificilă

În China, un angajator a postat un anunț în care menționa că nu primește la interviu candidați din zodia Fecioara. Odata cu ei, nici Scorpionii nu erau doriți pentru acel post. Motivul ar fi fost că cele două zodii sunt prea critice și pătimașe.

6. Sagetatorii au de două ori mai multe șanse să ajungă faimoși

Un studiu al celor de la Cartoon Network arată că cei din zodia Săgetător au de două ori mai multe șanse să ajungă celebri. Din studiu a reieșit ca 1 din 5 copii-vedetă sunt născuți în această zodie.

7. Leii sunt cei mai nepricepuți șoferi

Un serviciu de car sharing din Australia a analizat informațiile a peste 100.000 de utilizatori și a ajuns la concluzia că cei din zodia Leu sunt cei mai vitezomani șoferi și iau mult mai des amenzi pentru depășirea vitezei legale. Conform studiului, la Lei există un risc cu 40% mai mare decât la Balanțe de a fi amendați pentru viteză excesivă.

8. Un Papă din secolul XV și-a desenat propriul horoscop

Deși religia creștină nu susține astrologia și credință în zodii, asta nu l-a oprit pe Papa Sixtus al IV-lea să își deseneze și interpreteze propriul horoscop în secolul XV.

9. La început, zodiacul era folosit pentru agricultură

Zodiacul era folosit că un calendar agricol care îi ghida pe fermieri să planteze și să culeagă recolte, în funcție de poziția constelatiilor pe cer.

10. Un astrolog a prezis ascensiunea lui Hitler în fruntea Germaniei

O astroloaga germană pe nume Fran Elsbeth Ebertin a studiat harta astrologică a lui Hitler și a prezis că acesta va ajunge la putere în Germania.

11. Cei mai mulți criminati în serie din America ocupă două zodii anume

O privire prin catalogul celor mai cunoscuți criminali în serie din America, arată că cei mai mulți dintre ei erau în zodia Pești și Gemeni. Peștii sunt cunoscuți că fiind singuratici. Iar Gemenii se știe că au carisma și sunt cuceritori.

12. Horoscopul avea inițial 13 zodii

Se crede că la început zodiacul era format din 13 zodi. Atunci când babilonenii au început să folosească un calendar cu 12 luni, au renunțat la una dintre ele iar Ophiuchus a rămas pe dinafară.

13. Gemenii schimbă joburile mai des

Din cauza naturii lor duale, Gemenii sunt au reputația de a fi schimbători și se crede că își părăsesc mai des job-ul pentru a caută o nouă provocare.

14. "Mercur în retrograd" nu este ceea ce credeai

Când Mercur intră în retrograd, singurul lucra care se schimbă este că PARE a se învârti în direcția opusă. De fapt, nu își schimbă deloc direcția.

15. Scorpionii sunt considerați cei mai sexi din zodiac

Datorită personalității lor misterioase și abilității de a fi persuasivi, Scorpionii sunt considerați că fiind nativii celei mai sexi zodii.

16. Sagetatorii au picioare lungi

Fiecare zodie este asociată unor atribute fizice. Iar astrologii asociază frecvent picioarele lungi cu nativii născuți în zodia Săgetător.

17. În trecut, Luna era considerată malefică

Luna ocupă un rol foarte important în astrologia zilelor noastre, dar în Egiptul antic această era considerată o stea malefică.

18. Gemenii comit infracțiuni minore

Cei din zodia Rac ajung mai des în arest, dar când nativii din zodia Gemeni sunt arestați acest lucru se întâmplă pentru infracțiuni minore cum ar fi furt sau fraudă.

19. În trecut, calendarul anual începea odată cu cel zodiacal

Zodiacul începe în luna Martie, cu zodia Berbec. În trecut, începutul anul se potrivea cu începutul zodiacului, până când Cezar a schimbat calendarul să înceapă cu luna Ianuarie.

20. Îți poți obține diplomă universitară în astrologie

Cei cu adevărat pasionați de astrologie se pot înscrie la un colegiu din Washington daca își doresc să se specializeze în această disciplină. The Kepler College of Astrological Education oferă un program de certificare în astrologie.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac semne zodiacale
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close