Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cât de des plâng zodiile

HOROSCOP. Cât de des plâng zodiile

HOROSCOP. Cât de des plâng zodiile
17 Mai 2019   •   13:57

Exprimarea sentimentelor prin plâns este o modalitate pe care o adoptă sau nu anumite persoane, în funcție de zodia în care s-au născut. Dacă unele zodii vor plânge din orice și cu o frecvență destul de mare, altele cu siguranță nu vor vărsa nici măcar o lacrimă, indiferent de cât de afectați sunt, în realitate. 

În acest articol vă vom spune cum influențează zodia în care te-ai născut, frecvența cu care plângi. 

Berbec

Berbecii sunt firi destul de puternice, motiv pentru care este imposibil să îi vezi plângând. Mai curând îi vei vedea încercând să îi facă pe alții să plângă, decât o vor face ei. 

Taur

Deși ne dau senzația că sunt foarte puternici și că nu se lasă doborâți de sentimente, adevărul este cu totul altul. Nativii în zodia Taur plâng mai mult decât ne-am putea închipui, alegând acest mijloc pentru a se descărca de sentimentele puternice. 

Gemeni

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Gemenii sunt firi cameleonice, duale, iar acest lucru se reflectă și în frecvența cu care plâng. Chiar dacă plâng destul de rar, Gemenii au grijă ca nimeni să nu observe acest lucru, dat fiind faptul că nu vor să își expună sensibilitățile. 

Citeste mai mult pe Clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii plans
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close