Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce animal de companie i se potrivește fiecărei zodii în parte

HOROSCOP. Ce animal de companie i se potrivește fiecărei zodii în parte

HOROSCOP. Ce animal de companie i se potrivește fiecărei zodii în parte
Sursa foto: foto- Pixabay
05 Mai 2019   •   17:40

HOROSCOP. Ținând cont de trăsăturile fiecărui nativ din zodiac, acestea ar fi animalele de companie potrivite pentru fiecare în parte. 

HOROSCOP BERBEC- Câine. Sunt animalele perfecte pentru Berbecii activi și independenți fiindcă tot ce își doresc ei de la un animal de companie e să fie loial. 

HOROSCOP TAUR- Porc, broaște țestoase. E de preferat să nu aleagă pisicile fiindcă desele lor plimbari prin vecini le pot afecta emoțional pe animale. 

HOROSCOP GEMENI- Papagal. Fiind foarte vorbărești și agitați, Gemenii au nevoie de un animal de companie pe măsură. 

HOROSCOP RAC- Hamster. Mic și ușor de îngrijit, acesta se va bucura de întreaga atenție a devotatului Rac, primind un tratament excepțional.

HOROSCOP LEU- Cal. Deși preferă un cal de rasă, adesea se vor limita la o pisică, precum Angora Turcească din cauza lipsei de spațiu. 

HOROSCOP FECIOARĂ- Pește. Fecioarele iubesc ordinea și liniștea. De aceea, un animal zgomotos care le-ar putea deranja camera nu e printre preferințele lor. 

HOROSCOP BALANȚĂ- Pisică. Își doresc un animal frumos, așa că o pisică de rasă e exact ce și-ar putea dori nativii din această zodie.

HOROSCOP SCORPION- Șarpe. Acestor nativi le plac lucrurile neobișnuite, prin urmare și animale pe care nu le-ar prefera alte persoane în mod special. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR- Broască țestoasă. Deoarece le place foarte mult să călătorească, Săgetătorii preferă un animal căruia nu trebuie să îi acorde o atenție deosebită. 

HOROSCOP CAPRICORN- Dihorul este animalul perfect compatibil cu personalitatea nativilor din Capricorn. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR- Păsări exotice. Vărsătorii vor cu orice preț să iasă din tipare, tocmai de aceea preferă păsări sau animale exotice. 

HOROSCOP PEȘTI- Iepure. Deși sunt niște persoane calme și emotive, peștii nu sunt pe gustul lor, dar un iepuraș îi va încânta.

×
Subiecte în articol: zodii animal de companie Horoscop
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close