Antena 3 CNN Horoscop Horoscop. Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut?

Horoscop. Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut?

Horoscop. Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut?
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Mai 2018   •   17:26

Horoscop. Luna în care ne-am născut ne influențează caracterul. Iată ce fel de femeie ești în funcție de luna în care ne-am născut.

Horoscop. IANUARIE

Femeile născute în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, dar și serioase și conservatoare. De asemenea, acestea sunt foarte exigente și foarte critice cu cei din jur și nu vorbesc prea mult despre viața lor intimă. Femeile născute în ianuarie își fac prieteni care sunt la același nivel intelectual cu ele și cu care împărtășesc aceleași principii de viață.

Horoscop. FEBRUARIE

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice și trebuie tratate cu răbdare. Nu orice persoană le poate înțelege, iar asta pentru că din cauza starea lor în schimbare. Aceste femei au un mod ușor abstract de gândire. Trebuie să știi că, dacă le trădează, tu niciodată nu o să-i vadă din nou.

Horoscop. MARTIE

Femeile nascute în luna martie au o carismă puternică și un farmec de nedescris. Sunt foarte loiale și dedicate. Aceste femei se îndrăgostesc foarte greu. De asemenea, sunt și foarte drăguțe, însă asta până le-ai scos din sărite. Însă, ca să trăiești cu o persoană născută în luna martie este o reală plăcere.

Horoscop. APRILIE

Femeile născute în aprilie sunt diplomate și pot interacționa foarte ușor cu orice persoană. Uneori, știu cum să se victimizeze încât să atragă atenția asupra lor. Majoritatea dintre ele sunt foarte geloase, iar dacă se întâmplă să le le înșeli mai bine te ferești din calea lor. Femeia născută în aprilie te va face cel mai fericit bbărbat de pe pământ, își deschis sufletul față de aceia care le-au câștigat încrederea și care au luptat pentru ele.

Horoscop. MAI

Femeile născute în luna mai au principii de viață foarte puternice și nu se abat de la ele sub nicio formă. Sunt, de asemenea, foarte atractive, iar în combinație cu al lor caracter puternic pot deveni foarte periculoase pentru orice bărbat se îndrăgosește de ele. De aceea este posibil ca o persoană care a avut legătură cu femeia născută în mai să o țină minte întreaga viață.

Horoscop. IUNIE

Acestea sunt foarte curioase, comunicative și creative. Defectul lor este că vorbesc înainte să gândească. Femeile născute în luna iunie consideră că cel mai corect este să spui adevărul în față decât să vorbești un om pe la spate. De asemenea, sunt periculoase când vine vorba de relații, dragoste, iar asta pentru că bărbații pot deveni jucăria lor.

Mai multe pe bloguldefrumusete.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop femeie calitati
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close