Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Ce slăbiciuni are fiecare zodie - Berbecii sunt extrem de impulsivi!

HOROSCOP. Ce slăbiciuni are fiecare zodie - Berbecii sunt extrem de impulsivi!

HOROSCOP. Ce slăbiciuni are fiecare zodie - Berbecii sunt extrem de impulsivi!
03 Dec 2018   •   13:44

HOROSCOP. Slăbiciunile fac și ele parte din viața noastră și nu trebuie privite ca pe niște defecte, ci ca pe ceva ce ne individualizează de restul. Află din următorul articol ce slăbiciuni are fiecare zodie!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie) 

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de impulsivi în general și este foarte greu pentru ei să își stăpânească reacțiile de acest fel. Cea mai mare slăbiciune a lor este răbdarea. Ei nu sunt niciodată obișnuiți să aștepte.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Nativii din zodia Taur sunt firi destul de conservatoare și nu acceptă ușor schimbările care au loc în viața lor. Niciodată nu vor să iasă din zona lor de confort și nu sunt disponibili să își testeze limitele.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni au drept cel mai mare dușman timpul. Niciodată nu au suficient timp pentru a duce la bun sfârșit ceea ce deja au început. Se apucă de foarte multe lucruri deodată, iar rezultatul nu este tocmai cel așteptat.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac au de cele mai multe ori stări contradictorii și cu greu îi poți înțelege atunci când se interiorizează. Chiar dacă resping persoanele care doresc să le fie alături în acele momente, ei de fapt atunci au nevoie de cea mai multă afecțiune potrivit YVE.ro.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru nativii din zodia Leu, cea mai mare slăbiciune este chiar iubirea față de propria lor persoană. Uneori, devin chiar egoiști și nu se gândesc decât la ei. Întotdeauna se vor pune pe primul loc, indiferent de persoanele care apar în viața lor.

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară au drept slăbiciune organizarea și curățenia. Întotdeauna vor mai găsi câte ceva de aranjat sau de curățat. Obsesia lor pentru perfecțiune poate deveni chiar enervantă pentru cei din jurul lor.

  • Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță trebuie neapărat să se facă plăcuți de toate persoanele din jurul lor. Nu acceptă ideea ca cineva să nu îi suporte sau să îi considere indiferenți. Pentru ei, imaginea este foarte importantă.

  • Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion au drept slăbiciune control. Doresc să pună monopol asupra tuturor celor din jurul lor. Nimic nu le poate scăpa din vedere. Chiar și cele mai bine ascunse secrete reușesc să iasă la iveală.

  • Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt, în general, extrem de pozitivi și par foarte liberi în gândire. Totuși, slăbiciunea lor este, în mod surprinzător, gura lumii. Se lasă ușor afectați atunci când aud vorbe dure la adresa lor.

  • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru nativii din zodia Capricorn, cea mai mare slăbiciune sunt banii. Ar face multe sacrificii pentru a-i obține și, de asemenea, ar renunța la timpul lor liber pentru asta. Succesul este în topul priorităților lor.

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător nu suportă regulile și lucrurile care le limitează gândirea. Ei au nevoie de un orizont cât mai larg în care să își poată pună în aplicare creativitatea și ideile geniale pe care le au. 

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești nu reușesc să fie stabili din punct de vedere emoțional. Este destul de greu să le înțelegi stările și să le poți da sfaturi. De cele mai multe ori, aleg să se interiorizeze și să își rezolve singuri problemele.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii nativi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close