Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cea mai mare frică a fiecărei zodii. Leii se tem să nu fie ignorați, Capricornilor le e frică că nu sunt suficient de buni

HOROSCOP. Cea mai mare frică a fiecărei zodii. Leii se tem să nu fie ignorați, Capricornilor le e frică că nu sunt suficient de buni

HOROSCOP. Cea mai mare frică a fiecărei zodii. Leii se tem să nu fie ignorați, Capricornilor le e frică că nu sunt suficient de buni
Sursa foto: foto- Pexels
11 Mai 2019   •   15:01

HOROSCOP Fiecare persoană are anumite lucruri de care îi e frică și la care nici nu vrea să se gândească că i s-ar putea întâmpla vreodată. Dar care sunt cele mai mari temeri în funcție de zodie?

HOROSCOP BERBEC. Vor să aibă mereu oamenii dragi în preajmă și se tem ca nu cumva aceștia să se detașeze de ei într-o zi

HOROSCOP TAUR. Taurii sunt niște nativi hotărâți și stabili, iar schimbările majore nu sunt sub nicio formă pe placul lor. 

HOROSCOP GEMENI. Fiind niște persoane atât de sociabile și cărora le place să fie mereu înconjurați de multe persoane, se tem de singurătate. 

HOROSCOP RAC. Ei oferă multă atenție și dragoste și își doresc același lucru din partea celorlalți. Îi sperie doar gândul de a nu primi aceste lucruri din partea celor dragi. 

HOROSCOP LEU. Cea mai mare frică a lor este să fie ignorați de oamenii la care țin. 

HOROSCOP FECIOARĂ. După cum știți, nativii din Fecioară sunt foarte organizați și pentru ei chiar poate fi un mare motiv de ceartă dezordinea. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Cum stau foarte mult timp pentru a lua decizii, se tem ca nu cumva ceea ce au ales să fie cea greșită. 

HOROSCOP SCORPION. Cea mai mare frică a Scorpionului este eșecul. De aceea mereu fac tot ce le stă în putință pentru a face totul perfect. Există situații când nici nu încearcă de teama eșecului. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Vor să fie unicul stăpân pe care-l au și să facă totul așa cum își dictează singuri. Nu suportă să fie controlați de cei din jur. 

HOROSCOP CAPRICORN. Ca și alți nativi, vor să le iasă totul așa cum își propun. Una din cele mai mari frici este că ar putea să nu fie suficient de buni. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Îi sperie gândul de a rămâne blocați într-o situație pentru care nu au o rezolvare. 

HOROSCOP PEȘTI. Se tem foarte mult de respingerea celor din jur. 

×
Subiecte în articol: Horoscop frica zodii
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close