Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Chinezesc 2022. Cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă

Horoscop Chinezesc 2022. Cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă

Tigrul de Apă este asociat cu sensibilitatea, creativitatea și deschiderea spre schimbare. Apa este un element chinezesc în stare să învingă focul și să dea deoparte orice fel de obstacol din calea sa! Tigrul întră rapid în acțiune, așa că, în 2022, ar trebui să fim pregătiți pentru transformări rapide.

Horoscop Chinezesc 2022. Cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    19 Ian 2022   •   16:48

Zodia Șobolanului în 2022

Șobolanii se remarcă prin disponibilitatea lor de a munci din greu, și rareori pot fi acuzați că sunt leneși, mai ales că se simt extrem de responsabili în familia lor. Pot avea împliniri în muncă dacă își pun la treabă adaptabilitatea. Uneori, norocul nu pare să  fie de partea lor, însă au șansa de a extrage oportunități din orice fel de criză. Ce este cel mai important constă în a rămâne calmi, a evita irascibilitatea, îndeosebi pe plan financiar și social, fără a-și pierde credința în ei înșiși.

Zodia Bivolului în 2022

Povești de dragoste nemaipomenit de promițătoare și beneficii materiale substanțiale sunt rezervate Bivolilor în acest an, cu condiția de a-și exploata trăsătura lor specifică, străduința. Deși nu vor duce lipsa de bani, este necesar să-și țină sub control cheltuieli majore neprevăzute și să-și înfrâneze impulsul de a se lansa în investiții nesăbuite. Este de recomandat să-și discute cu familia orice plan financiar, înainte de a-l pune în aplicare, pentru a se asigura că nu sunt subiectivi în privința acestuia.

Zodia Tigrului în 2022

Tigrul ar face bine să se pregătească să urle din toate puterile în 2022! Este nativul cel mai favorizat din acest an și, dacă iese din zona sa de confort, poate profita de numeroase oportunități ieșite din comun! Ar fi indicat să se focalizeze pe perfecționare abilităților sale și dezvăluirea altora.

Zodia Iepurelui în 2022

După câțiva ani de provocări, de-a lungul cărora nu i-au fost mereu recunoscute merite, în 2022, Iepurele pare să aibă parte de un noroc ieșit din comun! Eforturile sale de până acum îi vor fi remarcate, va fi tratat cu respect de colegii și șefii de la serviciu, iar veniturile i se vor majora notabil. Oricum, succesele sale din plan financiar, din afaceri îi sunt garantate de colaborări, parteneriate. Nu ar fi rău să facă cercetări amănunțite înainte de a se lansa într-o investiție majoră.

Zodia Dragonului în 2022

În noul an, Dragonii sunt îndrumați să aibă mai mereu în minte legea lui Murphy potrivit căreia "dacă ceva poate lua o turnură rea, atunci chiar așa se va întâmpla!"7 Asta nu înseamnă că vor fi covârșiți de ghinioane. Dimpotrivă! Însă pot fi puși în fața unor cheltuieli neașteptate și perioade de crize financiare. Așadar, ar fi nevoie să fie obiectivi și să-și plănuiască bugetul cât mai rațional.

Zodia Șarpelui în 2022

Deși anul 2022 pare să fie unul de bun augur pentru Șarpe, nu se va întâmplă mereu așa! Va pune presiune asupra lui și, drept urmare, ar putea să fie nevoit să facă mai des apel la calmul și diplomația cu care a fost înzestrat din naștere, mai ales la muncă. Creativitatea Tigrului îi furnizează numeroase oportunități Șarpelui. Este înconjurat de oameni dispuși să-l sprijine în tot ce întreprinde, mai cu seamă în acțiunile sale financiare, în diversificarea investițiilor sale pe termen lung.

Zodia Calului în 2022

Calul se poate aștepta la lucruri bune în muncă și finanțe în 2022. Desigur, se impune să fie proactiv și dispus să facă eforturi. Vestea bună este că are prin preajmă oameni gata să-l sprijine până în pânzele albe. Dacă își investește banii în ceva, este necesar să o facă bazându-se pe informații cât mai credibile și să nu se avânte în proiecte de o prea mare anvergură.

Zodia Caprei în 2022

Capra tinde să-și mărească averea în Anul Tigrului! Are parte, în fine, de oportunități de promovare și de creștere a salariului. Este indicat, totuși, să rămână cu picioarele pe pământ, și să nu se dea înapoi de la nimic pentru a se afirma în plan profesional. Are ocazia să inițieze o afacere de succes. Pe de altă parte, dacă îi ajută pe cei din preajma sa, va primi o răsplată peste așteptări. T

Zodia Maimuței în 2022

Lucrurile nu vor sta ca pe roze pentru Maimuță în acest an, însă nu sunt atât de proaste pe cât par la prima vedere. Împlinirile din muncă și afaceri pot fi considerabile și pentru cei născuți în această zodie. Cu o condiție, desigur, și anume ca ea să iasă din zona de confort, și să dea ghes tendinței sale de a fi mereu ocupată. Oricum, este necesar să se gândească de două, trei ori, înainte de a intra în acțiune.

Zodia Cocoșului în 2022

Conform multor interpretări astrologice, Cocoșul este cel mai norocos semn zodiacal în Anul Tigrului de Apă 2022. Circumstanțele îi sunt favorabile măririi considerabile a veniturilor și unor importanți pași înainte în carieră. Pentru a se bucura de așa ceva se impune, totuși, să nu se lase în voia unor năravuri mai vechi și să își calculeze cât mai obiectiv fiecare întreprindere.

Zodia Câinelui în 2022

Câinele iese în evidență prin idealismul său, loialitatea și îndrăzneala să. Toate aceste calități îl conduc către succese răsunătoare în 2022. Își relansează cariera profesională și se bucură de venituri stabile, cee ce îi permite să pună deoparte bani "albi" pentru eventuale zile mai negre. Ar fi bine să investească în perfecționarea abilităților sale din muncă și să se orienteze spre acumularea altora, ce vor avea un mare impact în evoluția lui.

Zodia Porcului în 2022

În Anul Tigrului de Apă pe cerul Porcului strălucesc stele norocoase. Curajul, entuziasmul său și mintea lui deschisă se potrivesc de minune cu Anul Chinezesc 2022. Tinde să fie cutreierat de o mulțime de idei inovatoare și să descopere oportunități în aproape orice!   I se pune la treabă spiritul antreprenorial și poate iniția o afacere de succes, în care să-și îmbarce colegi și oameni influenți, reușind astfel să și-o pună în practică.

Horoscopul pe larg, pe Diane.ro.

×
Subiecte în articol: Anul Tigrului de Apă
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close