x close

Horoscop cu astrologul Cristina Demetrescu. Vești uluitoare pentru mai multe zodii în această vară

06 Mai 2018   •   20:09
Horoscop cu astrologul Cristina Demetrescu. Vești uluitoare pentru mai multe zodii în această vară

Horoscop. Anul 2018 este unul care va fi plin de evenimente. Sunt unii nativi care vor avea un an mai dificil, în timp ce alţii vor beneficia de protecţia astrelor şi vor deveni printre beneficiarii zodiacului.

Horoscop. Berbec

Berbecii pot avea un an financiar bun. Sunt susţinuţi financiar mai mult din august încolo, fiind o perioadă lungă de doi ani şi jumătate în care ei trebuie să demonstreze că sunt capabili şi puternici şi că se pot susţine singuri şi că pot lua decizii corecte din punct de vedere financiar, corelat cu ceea ce fac şi ce îşi asumă.

Horoscop. Taur

Taurii au un an bun relaţional, se pot căsători. Pot stabilit anumite parteneriate sau se pot ajuta de anumiţi oameni. Scapă, cum spuneam, de Saturn, care îi potenţează în următoarea perioadă şi pot scăpa de momentul acela în care să facă schimbări obligatoriu şi se pot ocupa de idealurile lor, ceea ce îi relaxează.

Horoscop. Gemeni

Pentru Gemeni, este un an foarte bun pentru muncă şi sănătate. Pentru ei, fiind zodie de aer, încep acele schimbări pe care trebuie să le proiecteze pe un termen mai lung. Atenţie la investiţii, cel puţin până în luna august!

Horoscop. Rac

Racii iubesc, fac copii, sunt fericiţi. Jupiter în Scorpion îi ajută, îşi împlinesc dorinţe foarte importante. Cei care sunt căsătoriţi s-ar putea să aibă unele probleme, există tensiuni în planul conjugal, trebuie să fie mai atenţi la relaţia lor.

Horoscop. Leu 

Leii trebuie să pună mâna la muncă şi să muncească mult.Mulţi s-ar putea apuca de o investiţie în casă, aşa că în următorii ani: mai puţin cu distracţia şi mai mult cu munca. Au aspecte foarte bune pe casă şi pe cămin. Anii următori vor fi dificili, prin asumarea responsabilităţilor, dar au foarte multe lucruri de învăţat de acolo.

Horoscop. Fecioară

Şi Fecioarele scapă de Saturn, care le-a tensionat. Pentru cele mai în vârstă sau care au mai fost căsătorite urmează o perioadă importantă din punct de vedere afectiv, mult mai matură decât a fost în momentul de faţă. Atenţie la cursurile care le pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea să îşi găsească sensul vieţii.

Mai multe pe kfetele.ro.

Citeşte mai multe despre:

horoscop Cristina Demetrescu vara nativi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati