Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum arată fiecare zodie că îi pasă de ceilalți

HOROSCOP. Cum arată fiecare zodie că îi pasă de ceilalți

HOROSCOP. Cum arată fiecare zodie că îi pasă de ceilalți
Sursa foto: foto- Pexels
05 Mai 2019   •   22:19

HOROSCOP. Unele zodii pot fi mai deschise și mai vorbărețe, altele mai introvertite, tocmai de aceea fiecare se manifestă în mod diferit ca să arate că îi pasă de o altă persoană. Unii ar putea să facă glume, alții să asculte sau să dea sfaturi. 

HOROSCOP BERBEC. Sunt foarte protectivi și ar înfrunta pe oricine pentru cei la care țin. Chiar dacă i-ar putea tachina, nu ar accepta niciodată ca alte persoane să se poarte urât cu cei dragi lor. 

HOROSCOP TAUR. Îi susțin din toate punctele de vedere pe cei dragi și nu vor ezita să le acorde toată atenția posibilă și să-și aducă aminte detalii despre viețile lor. De asemenea, oricând vei avea nevoie de un Taur, va fi acolo să te ajute. 

HOROSCOP GEMENI. Mereu vor să se distreze cu prietenii și să plece în tot felul de aventuri. Au tendința să îi facă pe cei din jur să râdă și să se simtă bine atunci când au o problemă și nu îi vor abondona niciodată. Pot sta de vorbă cu ei chiar și ore întregi. 

HOROSCOP RAC. Sunt foarte afectivi, miloși și empatici și știu cum să-i facă pe ceilalți să se simtă bine. 

HOROSCOP LEU. Acești nativi își arată aprecierea prin cadouri și afecțiune. De asemenea, le acordă atenție constant celor la care țin. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Le place să glumească cu cei apropiați și să-i susțină în fiecare moment. Chiar dacă nu vor spune cât de mult le pasă, cu siguranță o vor arăta. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Dacă unei Balanțe îi pasă de tine, va fi foarte deschisă, le place să-și povestească viețile persoanelor apropiate și le vor spune lucruri personale. 

HOROSCOP SCORPION. Nativii din Scorpion, dacă le pasă de cineva, vor fi foarte atenți și vor asculta persoana respectivă și vor încerca să-i dea sfaturi. În același timp, vor fi foarte protectivi și vor fi acolo la necaz. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Ar face absolut orice pentru cei pe care îi iubesc. Sunt foarte loiali și deschiși. 

HOROSCOP CAPRICORN. Chiar dacă uneori pot părea reci și indiferenți, Capricornii au o inimă mare. Le place să ajute, să dea sfaturi și să-i ajute pe cei la care țin. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Cu cei dragi, Vărsătorii vorbesc foarte mult despre orice tot timpul. Când aveți probleme, nu se vor opri până nu vă vor face să zâmbiți. 

HOROSCOP PEȘTI. Fac parte din cele mai emotive și empatice zodii. Înțeleg perfect prin ce trec ceilalți și la nevoie, vor încerca să dea sfaturi și să-i asculte pe cei la care țin. 


 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii pasa
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close