Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 11 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 11 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Calități și defecte ale celor născuți pe data de 11 a oricărei luni
26 Noi 2019   •   14:20

HOROSCOP. Cei născuți pe data de 11 a oricărei luni sunt supranumiți şi inspiraţi. Ca personalitate, cei născuţi pe data de 11, număr magic sunt cei dintre noi aşa-zis cei aleşi. De disting prin însuşiri aparte, precum vocaţie, iluminare, inspiraţie, intuiţie, imaginaţie, dar şi abnegaţie.

HOROSCOP. Sunt nişte idealişti cu un destin deseori special, călăuzit de puterea convingerilor, dar marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelaţie sau chiar de chemarea unei misiuni.

HOROSCOP.Au o forţă morală, sunt înţelepţi şi diplomaţi. Le place studiu. Uneori, au percepţia atât de ascuţită, încât poate duce la apariţia unor manifestări parapsihice.

HOROSCOP.Defectele lor: lipsă de realism, exaltare, excentricitate şi aroganţă, dar şi mult individualism. În dragoste sunt nişte oameni romantici, deosebit de sensibili, care au sentimente nobile şi tendinţa de îşi idealiza fiinţa iubită.

HOROSCOP. Au nevoie în schimb de un partener de viaţă cu care să comunice spiritual, dar care să aibă în paralel ceva mult mai mult simţ practic decât ei, ca să îi completeze.

×
Subiecte în articol: Magia zilei calitati defecte nativi Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close